<
НОВИНИ ДНЯ: Військовий облік українців за кордоном: як оновити свої дані для ТЦК та що загрожує у разі відмови  Скільки українців можуть отримати право на новий статус у Чехії  Коли пілоти, які вирушили на навчання до Британії, сядуть за штурвал F-16: відповідь Євлаша  Синоптики попереджають про сильні заморозки: де і коли суттєво знизиться температура  МВФ оцінив кількість населення України та дав прогноз на найближчі роки  Актив для інвестицій та платіжний інструмент. Що таке криптовалюта  Україну накрило сильне похолодання: де 19 квітня будуть дощі, сніг та заморозкивсі новини дня
Фото і Відео
Фоторепортажі
11.06.2021   Миколаїв, Україна   ВМС ЗС України

Як американські морпіхи українських навчали

Американські морські піхотинці провели курс підготовки щодо експлуатації та застосування жорстких маломірних катерів типу "Wing" для українських морпіхів.
Для військовослужбовців окремих бригад морської піхоти було проведено курс підготовки інструкторів, які в подальшому навчатимуть особовий склад використовувати маломірні катери типу "Wing". Курс проходив у Миколаєві та тривав близько двох тижнів. Українські морські піхотинці вивчали як підготувати катер до виходу, правильно транспортувати, управляти та експлуатувати на воді.
– Як під час підготовки човнів, так вже й на воді, кожен член екіпажу повинен досконально знати свої дії, своє місце, оперативно й чітко виконувати вказівки командира групи. Наприклад, задача рульового, полягає у тому щоб доставити десант на берег, приховати човен та залишитися на охороні. Свої обов'язки є у кожного, хто знаходиться на борту човна. Важливо, що після засвоєння всіх початкових елементів, американські інструктори приступили до практичних тренувань на воді, – зазначив представник окремої бригади морської піхоти імені контр-адмірала Михайла Білинського майор Олексій Булахов.
Під час фінального заняття морські піхотинці повинні були скласти іспит. Так, за відведений час, вони мали підготувати човен до експлуатації. Наступним етапом стало подолання бігом трьохкілометрової відстані з човном на плечах та спуск його на воду. Далі проводилося подолання дистанції на воді, під час якої човен декілька разів перегортали. В цих обставинах  військовослужбовцям потрібно було швидко повернутися на борт і якнайшвидше дістатися берега.
Якщо відбувається перегортання човна або хтось випав за борт під час хитавиці, відповідно до нормативів екіпаж має до 30 секунд, щоб всі були знову на борту та продовжили виконання завдання. Варто зазначити, що кожен етап цього іспиту мав визначені часові рамки та перевірявся американськими інструкторами на правильність виконання.
– Ми працювали з багатьма іноземними країнами щодо організації та проведення морських-десантних тренувань, і ми можемо зауважити, що в українських морських піхотинців дуже висока мотивація до здобуття знань та покращення своїх професійних навичок, – відмітив сержант-комендор Деніел Мата.
По завершенню курсу військовослужбовці отримають відповідні сертифікати та проводитимуть підготовку екіпажів катерів типу "Wing" вже у своїх підрозділах. В майбутньому планується провести ще один курс подібного характеру, але ускладнений наявністю додаткового спорядження та зброї, у засобах захисту і з використанням спеціальних двигунів

Фоторепортажі

всі Фоторепортажі
Популярные теги
полиция, ДСНС, парады, церковь, Карпаты, животные, Крым, традиции, пейзажи, фотоконкурсы, соревнования, Новый Год, Порошенко, Россия, пляжи, спорт, Киев, военная техника, история, фотография, дети, Війна, фестивали, искусство, выборы, портрет, Шахтер, политика, путешествия, Александр Зубко, сборная Украины, тест-драйв, Китай, митинги, Донбасс, обстрелы, медицина, пандемия, карантин, самолеты, футбол, терроризм, передовая, протесты, Киевщина, коронавирус, Динамо, город, живопись, архитектура, авиация, столкновения, юмор, #Євромайдан, ВМС, оккупация, визиты, солдат, Польша, акции, Майдан, культура, Верховная Рада, стихийные бедствия, корабли, природа, автомобили, суд, марш, фотоподборки, Бахмут, общество, технологии, Зеленский, Львів, мода, пожары, Путин, музыка, уикенд, женщины, Одесса, война, выставки, мир, люди, праздники, Сергей Смоленцев, Нацгвардия, НАТО, ЗСУ, США, туризм, учения, зима, ВСУ, экология, дизайн, Дмитрий Дятлов, фотопроект

Fatal error: Uncaught exception 'ErrorException' with message 'fopen(/var/docker/www/kontrakt/cache/tags): failed to open stream: Permission denied' in /var/docker/www/kontrakt/classes/RLSCache/File.php:36 Stack trace: #0 [internal function]: RLSException::error_handler(2, 'fopen(/var/dock...', '/var/docker/www...', 36, Array) #1 /var/docker/www/kontrakt/classes/RLSCache/File.php(36): fopen('/var/docker/www...', 'a') #2 /var/docker/www/kontrakt/classes/RLSCache/File.php(47): RLSCache_File->writeTags() #3 [internal function]: RLSCache_File->__destruct() #4 {main} thrown in /var/docker/www/kontrakt/classes/RLSCache/File.php on line 36