НОВИНИ ДНЯ: Небезпечна риторика? Чи є загроза від різких заяв Трампа про Зеленського та війну в Україні  Синоптики дали прогноз на п'ятницю і попередили про небезпеку  В Україні 25 вересня без опадів, вдень до +28°  На заході дощі з грозами: прогноз погоди на 25 вересня в Україні  В Україні з середи посилиться вітер, це може погіршити ситуацію з пожежами - синоптики  На заході туман, а в Криму - невеликий дощ: прогноз погоди на 24 вересня  Україні у вівторок прогнозують від 4° до 27° теплавсі новини дня
Фото і Відео
Фоторепортажі
11.10.2021   Львів, Україна   Facebook/ Евгений Кравс

Відкритий Кубок Львова з танцювального спорту

Протягом двох днів на танцювальному паркеті львівського спорткомплексу «Грація» відбувалися змагання «Відкритий Кубок Львова з танцювального спорту». В рамках міжнародних змагань - рейтингові змагання серед танцювальних пар Всесвітньої Федерації танцювального спорту WDSF Open Under 21 (16-21 рік), серія Гран-Прі Європейської Федерації танцювального спорту для дитячих і юніорських пар DSE CHGP, змагання серед молодіжних, дорослих і професійних пар в європейській і латиноамериканській програмах.
Учасники «Відкритого Кубка Львова» - 208 танцювальних пар з 44 міст України та закордону. Організатор - директор професійного підрозділу ВФТС Ірена Бусь. Головний суддя змагань - президент Всеукраінської федерації танцювального спорту-Андрій Поливка.
Міжнародний склад суддівської колегії з 54 чоловік оцінював танцювальні пари не лише найвищої майстерності, але і початкового рівня. Танцювальні пари змагатися у двох програмах: європейській та латино-американській. До складу першої входять такі танці – повільний вальс, танго, віденський вальс, фокстрот та квікстеп; до другої входять: ча-ча, самба, румба, пасадобль та джайв.
Мабуть найбільша конкуренція була в змаганнях Всесвітньої Федерації танцювального спорту WDSF Open Under 21. У фіналі в гострій конкуренції з парами із Молдови, Польщі, Литви перемогла українська пара Максим Пранничук/Анна Кушнір (№71) з Чернівців.

Фоторепортажі

всі Фоторепортажі
Популярные теги
авиация, Майдан, Зеленский, фотоконкурсы, церковь, женщины, Сергей Смоленцев, Новый Год, ВСУ, Париж, живопись, коронавирус, дизайн, Порошенко, история, военная техника, искусство, Дмитрий Дятлов, митинги, Київ, пандемия, выставки, ЗСУ, мода, передовая, Александр Зубко, экология, фотография, музыка, Киев, Динамо, столкновения, животные, футбол, полиция, спорт, ВМС, технологии, фестивали, карантин, культура, город, Китай, зима, марш, фотоподборки, пожары, мир, политика, обстрелы, дети, сборная Украины, Киевщина, фотопроект, автомобили, Крым, Верховная Рада, путешествия, Шахтер, акции, Війна, выборы, ДСНС, США, юмор, солдат, Польша, оккупация, уикенд, визиты, туризм, архитектура, Донбасс, #Євромайдан, терроризм, Путин, НАТО, пейзажи, природа, традиции, Россия, медицина, корабли, стихийные бедствия, самолеты, Бахмут, Україна, война, портрет, протесты, пляжи, общество, Одесса, соревнования, Львів, Нацгвардия, праздники, люди, суд, учения