НОВИНИ ДНЯ: "Не означає відмову від НАТО". Ердоган виправдав плани Туреччини вступити до БРІКС  Скандали, інтриги та несподівані рішення: всі деталі візиту Зеленського до США  Зеленський у США ознайомив сенаторів від обох партій з Планом перемоги  На вихідних у деяких областях істотно похолодає  Небезпечна риторика? Чи є загроза від різких заяв Трампа про Зеленського та війну в Україні  Синоптики дали прогноз на п'ятницю і попередили про небезпеку  В Україні 25 вересня без опадів, вдень до +28°всі новини дня
Фото і Відео
Фоторепортажі
11.10.2021   Львів, Україна   Facebook/ Евгений Кравс

Відкритий Кубок Львова з танцювального спорту

Протягом двох днів на танцювальному паркеті львівського спорткомплексу «Грація» відбувалися змагання «Відкритий Кубок Львова з танцювального спорту». В рамках міжнародних змагань - рейтингові змагання серед танцювальних пар Всесвітньої Федерації танцювального спорту WDSF Open Under 21 (16-21 рік), серія Гран-Прі Європейської Федерації танцювального спорту для дитячих і юніорських пар DSE CHGP, змагання серед молодіжних, дорослих і професійних пар в європейській і латиноамериканській програмах.
Учасники «Відкритого Кубка Львова» - 208 танцювальних пар з 44 міст України та закордону. Організатор - директор професійного підрозділу ВФТС Ірена Бусь. Головний суддя змагань - президент Всеукраінської федерації танцювального спорту-Андрій Поливка.
Міжнародний склад суддівської колегії з 54 чоловік оцінював танцювальні пари не лише найвищої майстерності, але і початкового рівня. Танцювальні пари змагатися у двох програмах: європейській та латино-американській. До складу першої входять такі танці – повільний вальс, танго, віденський вальс, фокстрот та квікстеп; до другої входять: ча-ча, самба, румба, пасадобль та джайв.
Мабуть найбільша конкуренція була в змаганнях Всесвітньої Федерації танцювального спорту WDSF Open Under 21. У фіналі в гострій конкуренції з парами із Молдови, Польщі, Литви перемогла українська пара Максим Пранничук/Анна Кушнір (№71) з Чернівців.

Фоторепортажі

всі Фоторепортажі
Популярные теги
оккупация, пляжи, обстрелы, полиция, протесты, Карпаты, путешествия, Россия, технологии, акции, Киев, экология, культура, Новый Год, церковь, дизайн, природа, ДСНС, авиация, фотография, военная техника, праздники, Париж, Україна, Майдан, #Євромайдан, зима, пожары, мир, музыка, животные, столкновения, США, женщины, коронавирус, Бахмут, дети, Нацгвардия, Львів, футбол, портрет, ВСУ, Донбасс, фестивали, стихийные бедствия, война, спорт, уикенд, выборы, передовая, суд, юмор, соревнования, медицина, НАТО, пандемия, Шахтер, сборная Украины, карантин, туризм, Зеленский, учения, Війна, пейзажи, Верховная Рада, фотоконкурсы, Одесса, Александр Зубко, архитектура, автомобили, визиты, Сергей Смоленцев, Дмитрий Дятлов, Польша, самолеты, митинги, корабли, выставки, ВМС, мода, история, люди, город, живопись, искусство, фотоподборки, общество, фотопроект, Путин, солдат, терроризм, марш, Порошенко, Динамо, традиции, Китай, Киевщина, ЗСУ, политика, Київ