НОВИНИ ДНЯ: Через фінансову скруту Трамп почав торгувати Бібліями – The New York Times  Держборг України за місяць скоротився більш ніж на 1 млрд доларів  Переломный момент: генерал розповів, як потрібно діяти в Харкові для знешкодження ворога  У Британії визнали, що не могли б воювати з Росією понад два місяці  Ще буде короткочасне похолодання: синоптикиня розповіла, якої погоди чекати в Україні  Як Україна може досягти ядерного паритету з РФ: нардеп назвав три шляхи  28 березня в Україні стане ще тепліше, у кількох областях - дощі всі новини дня
Фото і Відео
Фоторепортажі
13.10.2021   Київ, Україна   bigkyiv.com.ua

Салон краси і ятки з овочами у переповнених вагонах столичного метро: що це було?

Киян сьогодні ошелешили "нововведення" у підземці: у вагонах з’явились ятки з продуктами, технікою та одягом і навіть перукарня і салон краси, схожі на ті, що зазвичай "туляться" у людних місцях, перешкоджаючи руху. Приголомшливі фото з вагонів одразу розлетілись соцмережами.
На щастя, це був всього лише перформанс. Як розповіла у Facebook заступниця керівника Київського метрополітену Наталка Макогон, таким чином киянам показали, у що може перетворитися метро, якщо мешканці міста будуть підтримувати нелегальну торгівлю своїми гривнями.
"Концентрат всього, що ми бачимо щодня, паралельно слухаючи заклики не жертвувати кошти невідомим особам та не купувати товари у невстановлених місцях та дотримуватися правил. Переконана, що музика має бути у концерт-холах, торгівля – у торгових центрах або фермерських крафтових рядах, та й всі інші послуги у салонах, магазинах і точно не в метро!" – зауважила представниця підземки.
Вона подякувала Управлінню поліції в метрополітені за щоденну роботу, бо, за її словами, на кожного нелегального торгівця в підземці, як тільки підходить поліцейський з’являється три захисники, які розповідають про "скрутні часи і політичну ситуацію".
"Але знаю, що де не купують, туди не приходять продавати. І наша гривня – найефективніший спосіб вирішення ситуації!" – додала Наталка Макогон.

Фоторепортажі

всі Фоторепортажі
Популярные теги
НАТО, Александр Зубко, автомобили, Польша, передовая, полиция, столкновения, Шахтер, ДСНС, футбол, ЗСУ, визиты, мир, Крым, фотопроект, юмор, живопись, солдат, фотоконкурсы, стихийные бедствия, Путин, Війна, мода, коронавирус, пожары, фотоподборки, ВСУ, медицина, Динамо, дизайн, история, фотография, митинги, общество, ВМС, пейзажи, музыка, военная техника, тест-драйв, спорт, праздники, Зеленский, искусство, путешествия, зима, пляжи, технологии, Одесса, карантин, выставки, #Євромайдан, женщины, соревнования, Китай, экология, марш, Новый Год, туризм, город, фестивали, выборы, показы, терроризм, обстрелы, культура, Львів, люди, Дмитрий Дятлов, Майдан, корабли, самолеты, традиции, политика, архитектура, животные, оккупация, уикенд, сборная Украины, Нацгвардия, авиация, церковь, природа, акции, Киевщина, Донбасс, суд, протесты, Сергей Смоленцев, США, Россия, портрет, Порошенко, дети, Карпаты, учения, война, пандемия, Верховная Рада, Бахмут, Киев

Fatal error: Uncaught exception 'ErrorException' with message 'fopen(/var/docker/www/kontrakt/cache/tags): failed to open stream: Permission denied' in /var/docker/www/kontrakt/classes/RLSCache/File.php:36 Stack trace: #0 [internal function]: RLSException::error_handler(2, 'fopen(/var/dock...', '/var/docker/www...', 36, Array) #1 /var/docker/www/kontrakt/classes/RLSCache/File.php(36): fopen('/var/docker/www...', 'a') #2 /var/docker/www/kontrakt/classes/RLSCache/File.php(47): RLSCache_File->writeTags() #3 [internal function]: RLSCache_File->__destruct() #4 {main} thrown in /var/docker/www/kontrakt/classes/RLSCache/File.php on line 36