<
НОВИНИ ДНЯ: США оголосили новий пакет допомоги Україні: що в ньому  Дощі, грози та заморозки: синоптик розказвав, де чекати негоди до кінця тижня  Рецепт рибного супу з лососем  Україна має найвищу в Європі готовність воювати за свою країну  Весняне тепло повертається: на сході й півдні прогнозують до +27°  Дощі не всюди та "цікава" температура. Синоптик дала прогноз на 25 квітня в Україні  Синоптикиня повідомила, коли відступлять холоди і до України повернеться тепловсі новини дня
Фото і Відео
Фоторепортажі
27.03.2022   Україна   Укрінформ

Тростянець та Гусарівка: окупантів вибили с українських населених пунктів

Після розгрому силами ЗСУ окупантів у Тростянці, що на Сумщині, застрелився командир 13 танкового полку, який входить до складу Кантермирівської дивізії, а також зняли з посади командувача 1-ї танкової армії Західного військового округу рф.
Інформація про те, що командир 13-го танкового полку, який входить до складу Кантемирівської дивізії, застрелився, надійшла від Головного управління розвідки ввечері 26 березня.
"Отже, число 13 (номер полку) виявилося для російського офіцера нещасливим. Так само, як номер 200 для окремої мотострілецької бригади росіян, яку холодноярці розбили і частково "задвухсотили" на харківському напрямку", - зауважили в ЗСУ. За даними Сухопутних військ, також був знятий з посади генерал-лейтенант Сергій Кисіль - командувач 1-ї танкової армії (в/ч 11161, Баковка) Західного військового округу, до якої входить сумнозвісна "елітна" Кантемирівська дивізія. Зазначається, що Киселя звільнили через величезні втрати та провал вторгнення рф в Україну. "Не виключаємо, що втеча російської армії із Тростянця і стала тією останньою краплею. І далі російській верхівці вже неможливо було закривати очі на погане управління військами", - додали в ЗСУ.
Гусарівка на Харківщині. Була окупована силами 2 БТГрів російських окупантів за підтримки підрозділів російського спєцназу. Окупанти вибиті. Близько 60 одиниці техніки знищено. Втрати особового складу уточнюються, але рахунок за сотню.
Як повідомив у Фейсбуці харківський волонтер Роман Донік, за свідченням полонених тільки від одного вдалого залпу РСЗО БМ21 "Град" загинули щонайменше 30 загарбників. Також загинув командир одного з російських батальйонів.
"Було продано близько 30 квитків на концерт Кобзона. Старший групи слухачів на цьому концерті - командир одного з батальйонів", - прокоментував волонтер.

Тростянець

Фоторепортажі

всі Фоторепортажі
Популярные теги
Львів, НАТО, автомобили, Карпаты, ДСНС, Війна, мир, архитектура, #Євромайдан, фотоподборки, праздники, природа, Дмитрий Дятлов, футбол, туризм, Китай, культура, фотоконкурсы, дизайн, Одесса, парады, карантин, люди, живопись, церковь, общество, Путин, искусство, Сергей Смоленцев, Киев, полиция, соревнования, Крым, Киевщина, Польша, показы, Александр Зубко, пейзажи, ЗСУ, животные, Нацгвардия, технологии, авиация, медицина, США, политика, пожары, дети, стихийные бедствия, коронавирус, мода, традиции, Майдан, визиты, солдат, ВСУ, экология, Россия, уикенд, Динамо, марш, фотопроект, столкновения, война, музыка, портрет, пандемия, путешествия, самолеты, акции, Порошенко, военная техника, выставки, учения, сборная Украины, оккупация, выборы, история, Новый Год, фестивали, Зеленский, Донбасс, корабли, Шахтер, Бахмут, протесты, Верховная Рада, передовая, терроризм, ВМС, женщины, спорт, пляжи, суд, митинги, юмор, фотография, обстрелы, зима, город

Fatal error: Uncaught exception 'ErrorException' with message 'fopen(/var/docker/www/kontrakt/cache/tags): failed to open stream: Permission denied' in /var/docker/www/kontrakt/classes/RLSCache/File.php:36 Stack trace: #0 [internal function]: RLSException::error_handler(2, 'fopen(/var/dock...', '/var/docker/www...', 36, Array) #1 /var/docker/www/kontrakt/classes/RLSCache/File.php(36): fopen('/var/docker/www...', 'a') #2 /var/docker/www/kontrakt/classes/RLSCache/File.php(47): RLSCache_File->writeTags() #3 [internal function]: RLSCache_File->__destruct() #4 {main} thrown in /var/docker/www/kontrakt/classes/RLSCache/File.php on line 36