<
НОВИНИ ДНЯ: "Здувся та перевзувся": в РФ засудили Трампа, який не завадив Конгресу проголосувати за виділення допомоги Україні  Через затримку Конгресом допомоги Україна втратила території на сході, – Білий дім  Українці відповіли, що робитимуть у разі загострення або затягування війни  Як зробити різнокольорові яйця за допомогою натуральних барвників  В Україні об'єднують університети. Навіщо це роблять і хто підпаде під укрупнення  Уряд вирішив продати великий готель в центрі Києва  Лукашенко заявив, що сусідні країни "озброєні до зубів", і пригрозив "ядеркою"всі новини дня
Фото і Відео
Фоторепортажі
27.03.2022   Україна   Укрінформ

Тростянець та Гусарівка: окупантів вибили с українських населених пунктів

Після розгрому силами ЗСУ окупантів у Тростянці, що на Сумщині, застрелився командир 13 танкового полку, який входить до складу Кантермирівської дивізії, а також зняли з посади командувача 1-ї танкової армії Західного військового округу рф.
Інформація про те, що командир 13-го танкового полку, який входить до складу Кантемирівської дивізії, застрелився, надійшла від Головного управління розвідки ввечері 26 березня.
"Отже, число 13 (номер полку) виявилося для російського офіцера нещасливим. Так само, як номер 200 для окремої мотострілецької бригади росіян, яку холодноярці розбили і частково "задвухсотили" на харківському напрямку", - зауважили в ЗСУ. За даними Сухопутних військ, також був знятий з посади генерал-лейтенант Сергій Кисіль - командувач 1-ї танкової армії (в/ч 11161, Баковка) Західного військового округу, до якої входить сумнозвісна "елітна" Кантемирівська дивізія. Зазначається, що Киселя звільнили через величезні втрати та провал вторгнення рф в Україну. "Не виключаємо, що втеча російської армії із Тростянця і стала тією останньою краплею. І далі російській верхівці вже неможливо було закривати очі на погане управління військами", - додали в ЗСУ.
Гусарівка на Харківщині. Була окупована силами 2 БТГрів російських окупантів за підтримки підрозділів російського спєцназу. Окупанти вибиті. Близько 60 одиниці техніки знищено. Втрати особового складу уточнюються, але рахунок за сотню.
Як повідомив у Фейсбуці харківський волонтер Роман Донік, за свідченням полонених тільки від одного вдалого залпу РСЗО БМ21 "Град" загинули щонайменше 30 загарбників. Також загинув командир одного з російських батальйонів.
"Було продано близько 30 квитків на концерт Кобзона. Старший групи слухачів на цьому концерті - командир одного з батальйонів", - прокоментував волонтер.

Тростянець

Фоторепортажі

всі Фоторепортажі
Популярные теги
юмор, митинги, солдат, Карпаты, Россия, путешествия, карантин, передовая, фотоконкурсы, животные, музыка, ВМС, искусство, фотография, Зеленский, ДСНС, ВСУ, автомобили, экология, #Євромайдан, фотоподборки, зима, акции, стихийные бедствия, Киевщина, пляжи, Дмитрий Дятлов, полиция, Верховная Рада, женщины, Війна, церковь, Шахтер, фестивали, терроризм, ЗСУ, Одесса, Бахмут, мода, выставки, Киев, Сергей Смоленцев, самолеты, Порошенко, Львів, город, выборы, соревнования, политика, учения, столкновения, портрет, марш, природа, Нацгвардия, Александр Зубко, Китай, дизайн, дети, архитектура, технологии, суд, оккупация, военная техника, пожары, Новый Год, США, футбол, живопись, обстрелы, война, Майдан, традиции, праздники, Польша, коронавирус, история, Донбасс, фотопроект, Путин, спорт, сборная Украины, пандемия, показы, тест-драйв, Динамо, туризм, культура, авиация, уикенд, мир, медицина, визиты, Крым, пейзажи, корабли, протесты, НАТО, общество, люди

Fatal error: Uncaught exception 'ErrorException' with message 'fopen(/var/docker/www/kontrakt/cache/tags): failed to open stream: Permission denied' in /var/docker/www/kontrakt/classes/RLSCache/File.php:36 Stack trace: #0 [internal function]: RLSException::error_handler(2, 'fopen(/var/dock...', '/var/docker/www...', 36, Array) #1 /var/docker/www/kontrakt/classes/RLSCache/File.php(36): fopen('/var/docker/www...', 'a') #2 /var/docker/www/kontrakt/classes/RLSCache/File.php(47): RLSCache_File->writeTags() #3 [internal function]: RLSCache_File->__destruct() #4 {main} thrown in /var/docker/www/kontrakt/classes/RLSCache/File.php on line 36