<
НОВИНИ ДНЯ: Традиційні великодні страви: що їли у світле свято наші предки і чому це не лише паска та яйця  Українцям розповіли про погоду у вихідні. Чи можна їхати на природу?  В МВФ назвали суму бюджетної підтримки, яку потребує Україна цього року  Що означає знищення Ту-22М3 та чи поменшає атак на Україну: пояснення експерта  Синоптики розповіли про погоду на вихідні в Україні  Де дешевше жити: Держстат опублікував рейтинг українських регіонів  Освіта мрії. Як школярам з України вступити до Гарварду і що для цього потрібновсі новини дня
Фото і Відео
Фоторепортажі
12.09.2022   Харківська обл., Україна   ДСНС, Костянтин Ліберов, Reuters, Укрінформ, BBC

«Без світла чи без вас? Без вас». Ворог продовжує обстрілювати об’єкти критичної інфраструктури

Ввечері 11 вересня ворог випустив по областях України 11 крилатих ракет. Внаслідок удару по Харківській ТЕЦ тимчасово зникло енергопостачання одразу в кількох регіонах.
«Ворог завдав ракетного удару по Холодногірському району, пошкоджено об'єкт критичної інфраструктури. Двоє працівників загинули. Рятувальники майже всю ніч локалізували масштабну пожежу», - повідомив керівник Харківської ОВА Олег Синєгубов вранці. За його словами, внаслідок російських ракетних ударів у Харкові та у великій частині області зникло електропостачання, а без електрики не працювали помпи, які подають людям у будинки воду.
«Наразі по області електро- та водопостачання відновлено на 80%», - повідомив Синєгубов і подякував енергетикам та рятувальникам за роботу.
У службі з надзвичайних ситуацій розповіли, що завдано шкоди обладнанню ТЕЦ, адмінбудівля частково зруйнована, на момент прибуття рятувальників площа пожежі була понад 1 000 кв. м.
Окрім обстрілу Харківської ТЕЦ, за словами Синєгубова, у неділю від ракетних обстрілів постраждав об'єкт критичної інфраструктури в Чугуївському районі, де двоє людей отримали поранення. У ДСНС повідомили, що ракетний удар у Чугуївському районі Харківщині зачепив об'єкт, «подібний» до Харківської ТЕЦ, там пожежа охопила 70 кв метрів і була ліквідована вже о 22:15.
А опівночі по Харкову росіяни завдали ще одного удару. Російська ракета частково зруйнувала п'ятиповерхівку, де загинула одна людина і двоє отримали поранення.
«Опівночі ворог завдав ракетного удару, попередньо з ЗРК С-300, по Новобаварському району Харкова. Частково зруйновано 5-поверховий житловий будинок», - уточнив Синєгубов.
Володимир Зеленський відреагував на обстріли Харкова. Президент звернувся до росіян і запевнив, що Україна все одно буде жити вільно від них:
«Навіть крізь непроглядну темряву Україна й цивілізований світ чітко бачать ці терористичні акти. Навмисні й цинічні ракетні удари по цивільній критичній інфраструктурі. Жодних військових об'єктів. Знеструмлені Харківська та Донецька області. У Запорізькій, Дніпропетровській, Сумській – часткові проблеми з живленням.
Ви досі думаєте, що ми «адін народ»? Ви досі думаєте, що зможете нас налякати, зламати, схилити до поступок? Ви справді так нічого й не зрозуміли? Не зрозуміли, хто ми? За що ми? Про що ми?
Читайте по губах:
Без газу чи без вас? Без вас.
Без світла чи без вас? Без вас.
Без води чи без вас? Без вас.
Без їжі чи без вас? Без вас.
Холод, голод, темрява й спрага – для нас не так страшно й смертельно, як ваші «дружба й братерство». Але історія все розставить по місцях. І ми будемо з газом, світлом, водою та їжею.. і БЕЗ вас!».

Фоторепортажі

всі Фоторепортажі
Популярные теги
автомобили, Львів, общество, Війна, Майдан, Зеленский, сборная Украины, город, фотоконкурсы, Польша, соревнования, НАТО, ВМС, политика, церковь, праздники, Бахмут, юмор, Киев, суд, пляжи, Сергей Смоленцев, самолеты, технологии, уикенд, история, люди, ДСНС, учения, Карпаты, война, солдат, экология, митинги, путешествия, пожары, Новый Год, оккупация, коронавирус, стихийные бедствия, Киевщина, фотоподборки, выставки, авиация, фотопроект, передовая, футбол, традиции, животные, природа, столкновения, ЗСУ, Динамо, зима, живопись, искусство, мир, фестивали, Путин, музыка, дизайн, обстрелы, Крым, Нацгвардия, медицина, женщины, Китай, пандемия, Верховная Рада, портрет, визиты, показы, Донбасс, акции, #Євромайдан, выборы, ВСУ, карантин, корабли, фотография, Порошенко, протесты, архитектура, Шахтер, Александр Зубко, США, дети, терроризм, полиция, Дмитрий Дятлов, парады, военная техника, Россия, туризм, марш, Одесса, пейзажи, мода, спорт, культура

Fatal error: Uncaught exception 'ErrorException' with message 'fopen(/var/docker/www/kontrakt/cache/tags): failed to open stream: Permission denied' in /var/docker/www/kontrakt/classes/RLSCache/File.php:36 Stack trace: #0 [internal function]: RLSException::error_handler(2, 'fopen(/var/dock...', '/var/docker/www...', 36, Array) #1 /var/docker/www/kontrakt/classes/RLSCache/File.php(36): fopen('/var/docker/www...', 'a') #2 /var/docker/www/kontrakt/classes/RLSCache/File.php(47): RLSCache_File->writeTags() #3 [internal function]: RLSCache_File->__destruct() #4 {main} thrown in /var/docker/www/kontrakt/classes/RLSCache/File.php on line 36