НОВИНИ ДНЯ: Як тушкувати капусту в каструлі, з м'ясом на сковорідці, скільки часу потрібно для її приготування  Ціна як за оренду. Українці частіше купують квартири в новобудовах  Синоптики дали прогноз на 6 жовтня в Україні: де чекати зливи  Макрон розкритикував подвійні стандарти щодо війни в Україні та на Близькому Сході  Як тушкувати капусту, щоб було смачно навіть без м'яса: рецепт із книжок  Осінь готує сюрприз: в Україні різко зміниться погода — огляд  Росіяни встановлюють на "найкращі" танки Путіна триповерхову броню, але все марно – Forbesвсі новини дня
Фото і Відео
Фоторепортажі
05.07.2024   Україна, Часів Яр   24 ОМБр імені короля Данила, РБК-Україна, Контракти
2448 Метки:  нет.

"Перетворився на груду попелу". ЗСУ показали, як виглядає мікрорайон "Канал" у Часовому Яру

Російські окупанти продовжують знищувати Часів Яр у Донецькій області. Мікрорайон "Канал" вже перетворився на груду попелу. Українські бійці показали фото зруйнованого міста.

"Часів Яр. Пекло на землі. Росіяни продовжують знищувати місто всіма можливими типами озброєння", - йдеться в повідомленні.

Про це пише РБК-Україна з посиланням на Facebook 24 ОМБр імені короля Данила. Про це повідомляють Контракти.UA.

Зазначається, що воїни 24 ОМБр імені короля Данила продовжують оборону міста від значно переважаючих сил противника у надважких умовах.

"Мікрорайон "Канал" біля каналу Сіверський Донець - Донбас перетворився на груду попелу - такий вигляд він має наразі.Такий пейзаж, який колись був за межами нашої уяви, за два роки війни вже став звичним. Від нашої згуртованості сьогодні залежить те, як виглядатимуть наші міста завтра", - зазначили у бригаді.

ЗСУ відійшли з мікрорайону "Канал" у Часовому Яру

Вчора, 3 липня, аналітики DeepState повідомили, що окупанти "повністю стерли" мікрорайон "Канал" в Часовому Яру. Окупація цього мікрорайону вартувало росіянам величезних втрат. При цьому вони фактично знищили усі багатоповерхівки у житловому масиві.

Сьогодні в Інституті вивчення війни зазначили, що фіксується просування окупантів поблизу Авдіївки, в східній частині Часового Яру, та є тактичний успіх на Торецькому напрямку.

Пізніше в ОСУВ "Хортиця" повідомили, що українські військові відійшли з мікрорайону "Канал" у Часовому Яру. Сили оборони зайняли більш вигідні позиції, але ворог продовжує тиснути.

 

 

 

Фоторепортажі

всі Фоторепортажі
Популярные теги
корабли, музыка, передовая, фотоконкурсы, Нацгвардия, экология, фотоподборки, мода, марш, культура, архитектура, церковь, живопись, Польша, Париж, ВМС, город, Майдан, стихийные бедствия, Донбасс, искусство, Львів, митинги, природа, фотопроект, НАТО, визиты, терроризм, США, коронавирус, футбол, туризм, общество, праздники, авиация, выборы, оккупация, Путин, Війна, полиция, Дмитрий Дятлов, учения, автомобили, сборная Украины, солдат, Россия, ДСНС, Динамо, Зеленский, фестивали, дети, Україна, протесты, портрет, Бахмут, Киев, женщины, мир, дизайн, пляжи, ВСУ, животные, военная техника, Київ, пейзажи, технологии, медицина, политика, Порошенко, карантин, пожары, ЗСУ, столкновения, акции, фотография, соревнования, самолеты, Шахтер, обстрелы, Верховная Рада, Новый Год, традиции, путешествия, выставки, уикенд, юмор, #Євромайдан, война, люди, Киевщина, пандемия, Александр Зубко, Карпаты, суд, Одесса, Китай, спорт, история, зима, Сергей Смоленцев