НОВИНИ ДНЯ: Україну на вихідних накриють дощі: синоптики дали детальний прогноз  Лісовий висловився про скасування форми в школах  Чому РФ чекала тижні, щоб піти в контрнаступ у Курській області: просте пояснення експерта  Російська армія отримала наказ від Путіна відбити Курську область: у Forbes назвали терміни  Вихідні в Україні будуть теплі, але із дощами  США дозволять Україні удари вглиб РФ, але не ракетами ATACMS, - Times  Соціологи назвали головну причину, що заважає половині українців відчувати себе європейцямивсі новини дня
Фото і Відео
Фоторепортажі
11.09.2024   США   ТСН, Контракти

У розстебнутому піджаку і краватці улюбленого кольору: Дональд Трамп на теледебатах

Експрезидент США одягнув на політичний двобій червону краватку.

У США вчора, 10 вересня, відбулися теледебати між 45-м президентом, кандидатом від Республіканської партії Дональдом Трампом і чинною віцепрезиденткою і кандидаткою у президенти від Демократичної партії Камалою Гарріс. Їх показували у прямому ефірі на телеканалі ABC News у студії Філадельфії. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.

Трамп обрав для своєї появи діловий темно-синій костюм, білу сорочку і довгу краватку улюбленого кольору – червоного. Саме цей колір є традиційним для Республіканської партії, який символізує рішучість, прагнення до влади і бажання впливу.

У Дональда, як завжди, ґудзики на піджаку були не застібнуті, що суперечить правилам ділового етикету в офіційній обстановці. До лацкану від прикріпив брошку у вигляді американського прапора.

Нагадаємо, раніше ми показали, який вигляд мала Меланія Трамп під час вагітності.

Фоторепортажі

всі Фоторепортажі
Популярные теги
Зеленский, обстрелы, история, фотография, столкновения, война, Динамо, коронавирус, автомобили, дети, портрет, акции, живопись, Київ, ЗСУ, юмор, общество, Карпаты, туризм, учения, пейзажи, митинги, #Євромайдан, спорт, дизайн, соревнования, Киев, Александр Зубко, выборы, Донбасс, самолеты, Польша, животные, военная техника, фотоконкурсы, марш, мир, полиция, Нацгвардия, Війна, природа, женщины, оккупация, праздники, стихийные бедствия, выставки, Україна, авиация, музыка, карантин, культура, Бахмут, мода, терроризм, архитектура, город, церковь, Китай, Майдан, Путин, Париж, протесты, традиции, ДСНС, пандемия, Новый Год, передовая, сборная Украины, визиты, медицина, Верховная Рада, технологии, Порошенко, НАТО, зима, люди, ВСУ, Дмитрий Дятлов, корабли, суд, пляжи, фотопроект, ВМС, США, фестивали, Шахтер, Одесса, Львів, Сергей Смоленцев, Киевщина, футбол, путешествия, искусство, уикенд, фотоподборки, пожары, политика, Россия, солдат, Крым