НОВИНИ ДНЯ: Як приготувати баклажани в тайському стилі: рецепт оригінального салату  На вихідних Україну охоплять сильні погодні контрасти  Дорогою до другого Саміту миру: до яких ризиків слід готуватися Україні  На що Путін робить ставку у війні: Портников пояснив його "психологію пацюка"  Україну на вихідних накриють дощі: синоптики дали детальний прогноз  Лісовий висловився про скасування форми в школах  Чому РФ чекала тижні, щоб піти в контрнаступ у Курській області: просте пояснення експертавсі новини дня
Фото і Відео
Фоторепортажі
11.09.2024   США   ТСН, Контракти

У розстебнутому піджаку і краватці улюбленого кольору: Дональд Трамп на теледебатах

Експрезидент США одягнув на політичний двобій червону краватку.

У США вчора, 10 вересня, відбулися теледебати між 45-м президентом, кандидатом від Республіканської партії Дональдом Трампом і чинною віцепрезиденткою і кандидаткою у президенти від Демократичної партії Камалою Гарріс. Їх показували у прямому ефірі на телеканалі ABC News у студії Філадельфії. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.

Трамп обрав для своєї появи діловий темно-синій костюм, білу сорочку і довгу краватку улюбленого кольору – червоного. Саме цей колір є традиційним для Республіканської партії, який символізує рішучість, прагнення до влади і бажання впливу.

У Дональда, як завжди, ґудзики на піджаку були не застібнуті, що суперечить правилам ділового етикету в офіційній обстановці. До лацкану від прикріпив брошку у вигляді американського прапора.

Нагадаємо, раніше ми показали, який вигляд мала Меланія Трамп під час вагітності.

Фоторепортажі

всі Фоторепортажі
Популярные теги
технологии, сборная Украины, визиты, Китай, Київ, пляжи, выборы, ЗСУ, Одесса, туризм, медицина, карантин, НАТО, протесты, Шахтер, город, оккупация, полиция, митинги, солдат, Майдан, война, терроризм, путешествия, военная техника, Карпаты, музыка, Россия, экология, Нацгвардия, Динамо, Александр Зубко, США, пандемия, Дмитрий Дятлов, Україна, корабли, общество, природа, пожары, ДСНС, история, Париж, фотопроект, передовая, Донбасс, портрет, Зеленский, фотоконкурсы, Війна, традиции, Новый Год, Сергей Смоленцев, автомобили, уикенд, пейзажи, столкновения, церковь, зима, #Євромайдан, ВМС, дети, стихийные бедствия, Бахмут, футбол, ВСУ, политика, марш, юмор, женщины, учения, искусство, акции, Львів, коронавирус, выставки, культура, Порошенко, фестивали, живопись, самолеты, Верховная Рада, архитектура, дизайн, Киевщина, Киев, спорт, Польша, люди, фотография, соревнования, Путин, фотоподборки, авиация, праздники, мир, суд, обстрелы, животные, мода