НОВИНИ ДНЯ: Як приготувати баклажани в тайському стилі: рецепт оригінального салату  На вихідних Україну охоплять сильні погодні контрасти  Дорогою до другого Саміту миру: до яких ризиків слід готуватися Україні  На що Путін робить ставку у війні: Портников пояснив його "психологію пацюка"  Україну на вихідних накриють дощі: синоптики дали детальний прогноз  Лісовий висловився про скасування форми в школах  Чому РФ чекала тижні, щоб піти в контрнаступ у Курській області: просте пояснення експертавсі новини дня
Фото і Відео
Фоторепортажі
11.09.2024   США   ТСН, Контракти

У розстебнутому піджаку і краватці улюбленого кольору: Дональд Трамп на теледебатах

Експрезидент США одягнув на політичний двобій червону краватку.

У США вчора, 10 вересня, відбулися теледебати між 45-м президентом, кандидатом від Республіканської партії Дональдом Трампом і чинною віцепрезиденткою і кандидаткою у президенти від Демократичної партії Камалою Гарріс. Їх показували у прямому ефірі на телеканалі ABC News у студії Філадельфії. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.

Трамп обрав для своєї появи діловий темно-синій костюм, білу сорочку і довгу краватку улюбленого кольору – червоного. Саме цей колір є традиційним для Республіканської партії, який символізує рішучість, прагнення до влади і бажання впливу.

У Дональда, як завжди, ґудзики на піджаку були не застібнуті, що суперечить правилам ділового етикету в офіційній обстановці. До лацкану від прикріпив брошку у вигляді американського прапора.

Нагадаємо, раніше ми показали, який вигляд мала Меланія Трамп під час вагітності.

Фоторепортажі

всі Фоторепортажі
Популярные теги
корабли, ДСНС, пейзажи, музыка, суд, Киевщина, традиции, фотоконкурсы, архитектура, экология, Порошенко, самолеты, Париж, выставки, ВМС, протесты, военная техника, уикенд, фотография, политика, спорт, визиты, Київ, искусство, Киев, ВСУ, животные, обстрелы, Донбасс, Новый Год, мир, праздники, выборы, США, стихийные бедствия, люди, митинги, передовая, город, Одесса, Путин, Александр Зубко, Війна, Динамо, пандемия, живопись, солдат, медицина, #Євромайдан, авиация, ЗСУ, фотоподборки, общество, Нацгвардия, портрет, Верховная Рада, мода, столкновения, автомобили, Україна, акции, культура, дизайн, Зеленский, Китай, война, Бахмут, Сергей Смоленцев, история, церковь, юмор, сборная Украины, путешествия, марш, пожары, оккупация, Польша, женщины, Майдан, природа, Львів, дети, карантин, технологии, футбол, Крым, Дмитрий Дятлов, коронавирус, туризм, Россия, НАТО, фестивали, зима, полиция, учения, пляжи, соревнования, фотопроект, терроризм, Шахтер