НОВИНИ ДНЯ: Вчені виростили вимерле дерево з насіння віком 1000 років: його цілющі властивості згадані у Біблії  Зеленський на зустрічі з генсеком НАТО нагадав про зобов'язання країн-членів Альянсу перед Україною  Путін вперше публічно зібрав нараду Ради безпеки щодо ядерного стримування: чим погрожує  Часникове намащення: рецепт ідеального додатку до свіжого хліба зі скоринкою  Коли Покрова Пресвятої Богородиці за новим календарем: що можна і не можна робити  Синоптики дали прогноз на п'ятницю і попередили про небезпеку  Як швидко і коли може закінчитися війна: експерти розтлумачили заяву Зеленськоговсі новини дня
Фото і Відео
Фоторепортажі
26.09.2024   Україна   РБК-Україна, Контракти

Удар КАБ по Запоріжжю: з'явилися фото наслідків

Для ударів по Запоріжжю вчора ввечері російські загарбники застосували, за попередньою інформацією, керовані авіабомби. З'явилися кадри про наслідки ворожого обстрілу.

Про це пише РБК-Україна з посиланням на Національну поліцію України та ДСНС.Про це повідомляють Контракти.UA.

У правоохоронних органах зазначили, що для цих атак росіяни завдали 5 авіаударів, попередньо - КАБами, по території обласного центру та Запорізького району.

"Внаслідок одного з ударів вибуховою хвилею та уламками пошкоджений багатоквартирний будинок. Ще одне влучання відбулося поруч із приватним будинком", - передали в поліції.

Надзвичайники розповіли, що в результаті авіаційного удару по Запоріжжю були поранені 7 людей, з яких 1 дитина. Крім того, були евакуйовані 18 громадян.

"Зруйновано 11 приватних житлових будинків та 1 триповерховий житловий будинок", - передали в ДСНС

Також зазначається, що на місцях влучань працюють поліцейські, вибухотехніки, парамедики поліції, рятувальники та інші профільні служби.

Керівник Запорізької ОВА Іван Федоров також оприлюднив фото наслідків ворожого обстрілу.

"Запускати удари по цивільному населенню ще й вночі - верх цинізму Росії. Росія - це країна терорист. Світ має зупинити це свавілля!" - підписав він кадри у своєму Telegram.

Удар по Запоріжжю

Раніше повідомлялося, що 26 вересня ввечері в районі міста Запоріжжя пролунали вибухи. Перед тим у командуванні Повітряних сил ЗСУ попереджали про пуски КАБ тактичною авіацією російських загарбників на Запоріжжя.

Пізніше стало відомо, що через обстріл Запоріжжя були поранені сім людей, серед яких також підліток.

В ОВА уточнили, що противник поцілив по житловій забудові та території підприємства.

Фоторепортажі

всі Фоторепортажі
Популярные теги
искусство, животные, Львів, ВСУ, коронавирус, юмор, политика, город, полиция, Путин, Нацгвардия, праздники, музыка, Порошенко, соревнования, марш, Верховная Рада, Динамо, путешествия, стихийные бедствия, Шахтер, фотопроект, фестивали, пандемия, культура, США, Новый Год, ДСНС, фотография, футбол, Китай, медицина, история, Дмитрий Дятлов, дизайн, женщины, терроризм, учения, пожары, война, ЗСУ, #Євромайдан, люди, зима, автомобили, Бахмут, Крым, акции, пейзажи, Україна, пляжи, обстрелы, спорт, мода, карантин, фотоконкурсы, уикенд, архитектура, туризм, мир, самолеты, визиты, Киевщина, Майдан, ВМС, оккупация, Александр Зубко, технологии, выставки, выборы, живопись, общество, сборная Украины, передовая, Одесса, авиация, Зеленский, дети, церковь, Київ, Донбасс, природа, традиции, митинги, Россия, Париж, солдат, Сергей Смоленцев, Киев, НАТО, портрет, протесты, суд, столкновения, Війна, Польша, экология, корабли, фотоподборки, военная техника