НОВИНИ ДНЯ: Фінансовий гороскоп на тиждень: на кого зі знаків зодіаку чекає прибуток від 28 жовтня до 3 листопада  Що зірки нам пророкують: гороскоп на 28 жовтня – 3 листопада 2024 року  Синоптик дала прогноз на 28 жовтня в Україні та назвала дату похолодання  “Окупувати Москву та скинути Путіна”: американський філософ запропонував модель перемоги   В Україні пропонують запровадити обов'язкову накопичувальну пенсію: що це може змінити   Жовтневе тепло мине: в Україні різко зміниться погода, що прогнозують синоптики  В Україні відновили бронювання від мобілізації, але з умовою: що вирішив Кабмінвсі новини дня
Фото і Відео
Фоторепортажі
26.10.2024   Україна   ТСН, Контракти

Смертельний удар по Дніпру: кількість постраждалих зросла

Внаслідок атаки загинули дві жінки і 14-річна дівчинка.

Кількість постраждалих у Дніпрі внаслідок ракетного удару зросла до 20. Четверо з постраждалих – діти. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.

Про це повідомив голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак.

"Вже 20 постраждалих у Дніпрі. Серед них діти: дівчата 8 та 16 років й двоє 17-річних хлопців", – йдеться в заяві.

Лисак зазначив, що було пошкоджені лише цивільні об'єкти.

На місці працюють рятувальники, медики, поліцейські, комунальники, благодійники.

За даними Офісу генпрокурора, внаслідок атаки по Дніпру загинули дві жінки і 14-річна дівчинка.

За процесуального керівництва Дніпропетровської обласної прокуратури розпочато досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом порушення законів та звичаїв війни, поєднаного з умисним вбивством.

Нагадаємо, росіяни завдали ракетного удару по Дніпру в ніч проти 26 жовтня. Загинули троє людей і спершу було відомо про 19 постраждалих. У місті знищений житловий будинок, пошкоджені 13 багатоквартирних та 2 приватні будинки, 30 авто.

 

Фоторепортажі

всі Фоторепортажі
Популярные теги
Крым, город, военная техника, медицина, история, Одесса, живопись, корабли, мир, архитектура, Путин, акции, Зеленский, Польша, Динамо, протесты, уикенд, передовая, Шахтер, марш, полиция, технологии, портрет, терроризм, фотография, Киев, стихийные бедствия, выставки, Дмитрий Дятлов, самолеты, фестивали, общество, искусство, столкновения, праздники, Карпаты, путешествия, люди, природа, Киевщина, ВСУ, пейзажи, Донбасс, зима, ЗСУ, ВМС, суд, футбол, Київ, фотоконкурсы, экология, политика, Китай, юмор, традиции, Александр Зубко, Порошенко, Війна, Нацгвардия, Париж, #Євромайдан, война, Львів, оккупация, пандемия, авиация, ДСНС, пожары, учения, дети, соревнования, НАТО, коронавирус, обстрелы, автомобили, выборы, женщины, церковь, музыка, Россия, Верховная Рада, пляжи, солдат, карантин, дизайн, спорт, Майдан, фотоподборки, митинги, Бахмут, туризм, фотопроект, животные, сборная Украины, мода, Україна, культура, США, Сергей Смоленцев, Новый Год