Фото і Відео
Фоторепортажі
Фестиваль “Гуцульська бриндзя”
Осіння пора традиційно вважається в Карпатах часом свят. Насамперед тому, що з полонини повертаються з отарами чоловіки — батьки, сини. Вівчарський сезон добігає кінця, залишаючи позаду дні найтяжчої праці та самотності... Фольклорний гастрономічний фестиваль-ярмарок “Гуцульська бриндзя” - яскрава подія гуцульського краю, який був проведений вперше в 2000 році, а через два роки оселився в місті Рахові, де проходить і сьогодні. На святі демонструється гуцульська їжа, побут, ремесло і уклад життя. Відродження давніх традицій - чи не найголовніша мета проведення даного фестивалю. Щороку у вересні Рахів перетворюється на центр карпатського колориту і ярмарок з продажу бринзи і виробів з овечої вовни. Сир, бринза, вурда, будз – це головні різновиди гуцульського сиру. Відрізняються вони за кольором, смаком, стуктурою і технологією приготування.