НОВИНИ ДНЯ: Нафта дешевшає після невдалої спроби Ірану атакувати Ізраїль  Секретар РНБО відповів на заклик США не бити по НПЗ в Росії  Весна дійшла до піку і повернула на зиму: які сюрпризи готує погода  Оренда квартир подорожчала в Україні: ціни по областях  Де в Україні найвищі та найнижчі пенсії: деталі від ПФУ  Атака Ірану на Ізраїль викликала хаос у світових авіаперевезеннях  Зливи з грозами, а у Карпатах до 0 градусів: прогноз погоди на тижденьвсі новини дня
Фото і Відео
Фоторепортажі
10.10.2017   Україна   3-й окремий полк спеціального призначення
14450 Метки:  учения, ВСУ, спецназ, ССО.

«Чорна п’ятниця»: вишкіл для бажаючих служити у Силах спеціальних операцій

Минулої п'ятниці військовослужбовці з різних підрозділів Збройних сил України взяли участь у вишколі під назвою "Чорна п'ятниця". Це один з етапів відбору, метою якого є проходження 5-го кваліфікаційного курсу для відбору кандидатів саме для служби в 3 окремому полку спецпризначення Сил спеціальних операцій (м. Кропивницький).
В «Чорну п’ятницю» на учасників курсу чекали фізичні вправи, виконувати які вони мусили в надважких умовах з додатковим навантаженням і по коліна в багнюці. При цьому час від часу їх поливали з брандспойтів потужним струменем води.
Позивний Parker, інструктор: "Ми намагаємось максимально підготувати їх до тієї реальності, яка буде в них під час відбору. Зараз ми готуємо їх до селекції: тренуємо, намагаємося вмотивувати. Переважно тут люди, які самостійно виявили бажання служити в ССО. Сьогодні для них "Чорна п'ятниця", в цей день йдуть ті, хто менш вмотивований. Ті, хто більш вмотивований, з сильним характером і впевнений у собі, лишаються та рухаються далі".
В "Чорну п’ятницю" учасники курсу мали продемонструвати свою фізичну та моральну витривалість, вміння працювати в колективі, готовність через надзусилля виконувати поставлену задачу та йти до кінця. Серед вправ, які виконували курсанти, були колоди: перекочування, прес, підіймання та присідання, при цьому бійців поливали холодною водою. Далі на всіх чекало перетягування, підіймання та перекочування великих коліс, вправи з мішками та власними рюкзаками, вагою в 20 кілограмів. Потім – статичні вправи і смуга перешкод. Весь комплекс тривав понад чотири години.
Командир підрозділу 3 ОП СпП: "Це відбувається з метою підготовки кандидатів на проходження кваліфікаційного курсу виключно для підрозділів 3 ОП СпП. Ми запросили до проходження курсу всіх військовослужбовців ЗСУ, в тому ж числі Сил спеціальних операцій. Як правило, хлопці, які проходять до нас - вмотивовані і розуміють, куди йдуть. І найголовніше - для них це один з єдиних шансів потрапити до ССО".

Фоторепортажі

всі Фоторепортажі
Популярные теги
обстрелы, зима, женщины, ВСУ, парады, фотография, ДСНС, дизайн, терроризм, традиции, праздники, фотопроект, уикенд, портрет, Зеленский, США, Донбасс, Порошенко, коронавирус, медицина, Китай, Карпаты, Динамо, #Євромайдан, общество, корабли, Війна, Киев, природа, соревнования, Нацгвардия, живопись, пожары, Львів, Киевщина, путешествия, стихийные бедствия, выставки, животные, Александр Зубко, технологии, фотоподборки, искусство, акции, ЗСУ, церковь, спорт, показы, марш, Бахмут, фотоконкурсы, музыка, Сергей Смоленцев, Польша, передовая, архитектура, Верховная Рада, Путин, город, учения, Одесса, экология, дети, протесты, туризм, фестивали, выборы, пейзажи, пляжи, Майдан, люди, Крым, Россия, солдат, ВМС, военная техника, самолеты, визиты, мир, Новый Год, сборная Украины, НАТО, авиация, митинги, оккупация, суд, Шахтер, карантин, мода, пандемия, политика, история, автомобили, юмор, футбол, столкновения, Дмитрий Дятлов, полиция, культура, война

Fatal error: Uncaught exception 'ErrorException' with message 'fopen(/var/docker/www/kontrakt/cache/tags): failed to open stream: Permission denied' in /var/docker/www/kontrakt/classes/RLSCache/File.php:36 Stack trace: #0 [internal function]: RLSException::error_handler(2, 'fopen(/var/dock...', '/var/docker/www...', 36, Array) #1 /var/docker/www/kontrakt/classes/RLSCache/File.php(36): fopen('/var/docker/www...', 'a') #2 /var/docker/www/kontrakt/classes/RLSCache/File.php(47): RLSCache_File->writeTags() #3 [internal function]: RLSCache_File->__destruct() #4 {main} thrown in /var/docker/www/kontrakt/classes/RLSCache/File.php on line 36