<
НОВИНИ ДНЯ: Виробник Iris-T анонсував передачу Україні ще однієї ЗРК найближчими тижнями  Російські кораблі створюють загрозу в Балтійському морі — очільник МЗС Швеції  Рецепт ніжного "Наполеону" з вишнею  Церковний календар на травень 2024 року: дата Великодня та інших важливих релігійних свят  Дощі чи сонце? Синоптики розповіли, якої погоди чекати в Україні на Великдень  США хочуть дати фінансову допомогу Україні в кредит, але його можуть списати  Приготування домашньої ковбаси зі свинини до Великодня: смакота на святковий стілвсі новини дня
Фото і Відео
Фоторепортажі
10.10.2017   Україна   3-й окремий полк спеціального призначення
14461 Метки:  учения, ВСУ, спецназ, ССО.

«Чорна п’ятниця»: вишкіл для бажаючих служити у Силах спеціальних операцій

Минулої п'ятниці військовослужбовці з різних підрозділів Збройних сил України взяли участь у вишколі під назвою "Чорна п'ятниця". Це один з етапів відбору, метою якого є проходження 5-го кваліфікаційного курсу для відбору кандидатів саме для служби в 3 окремому полку спецпризначення Сил спеціальних операцій (м. Кропивницький).
В «Чорну п’ятницю» на учасників курсу чекали фізичні вправи, виконувати які вони мусили в надважких умовах з додатковим навантаженням і по коліна в багнюці. При цьому час від часу їх поливали з брандспойтів потужним струменем води.
Позивний Parker, інструктор: "Ми намагаємось максимально підготувати їх до тієї реальності, яка буде в них під час відбору. Зараз ми готуємо їх до селекції: тренуємо, намагаємося вмотивувати. Переважно тут люди, які самостійно виявили бажання служити в ССО. Сьогодні для них "Чорна п'ятниця", в цей день йдуть ті, хто менш вмотивований. Ті, хто більш вмотивований, з сильним характером і впевнений у собі, лишаються та рухаються далі".
В "Чорну п’ятницю" учасники курсу мали продемонструвати свою фізичну та моральну витривалість, вміння працювати в колективі, готовність через надзусилля виконувати поставлену задачу та йти до кінця. Серед вправ, які виконували курсанти, були колоди: перекочування, прес, підіймання та присідання, при цьому бійців поливали холодною водою. Далі на всіх чекало перетягування, підіймання та перекочування великих коліс, вправи з мішками та власними рюкзаками, вагою в 20 кілограмів. Потім – статичні вправи і смуга перешкод. Весь комплекс тривав понад чотири години.
Командир підрозділу 3 ОП СпП: "Це відбувається з метою підготовки кандидатів на проходження кваліфікаційного курсу виключно для підрозділів 3 ОП СпП. Ми запросили до проходження курсу всіх військовослужбовців ЗСУ, в тому ж числі Сил спеціальних операцій. Як правило, хлопці, які проходять до нас - вмотивовані і розуміють, куди йдуть. І найголовніше - для них це один з єдиних шансів потрапити до ССО".

Фоторепортажі

всі Фоторепортажі
Популярные теги
история, медицина, парады, протесты, пейзажи, культура, Киев, Війна, юмор, портрет, #Євромайдан, пожары, традиции, туризм, Майдан, фотоподборки, обстрелы, музыка, терроризм, животные, Донбасс, тест-драйв, акции, фестивали, церковь, учения, искусство, США, Шахтер, мир, дизайн, карантин, Порошенко, праздники, общество, технологии, экология, полиция, Бахмут, корабли, женщины, Нацгвардия, авиация, Александр Зубко, Россия, футбол, фотоконкурсы, передовая, марш, фотография, мода, автомобили, война, ЗСУ, Зеленский, люди, митинги, пандемия, Китай, суд, НАТО, дети, политика, Одесса, Новый Год, сборная Украины, путешествия, оккупация, Путин, соревнования, выставки, Динамо, зима, природа, Сергей Смоленцев, город, пляжи, Польша, фотопроект, стихийные бедствия, Верховная Рада, Дмитрий Дятлов, столкновения, визиты, выборы, солдат, коронавирус, самолеты, ДСНС, архитектура, Карпаты, ВСУ, спорт, Киевщина, Крым, ВМС, Львів, уикенд, военная техника, живопись

Fatal error: Uncaught exception 'ErrorException' with message 'fopen(/var/docker/www/kontrakt/cache/tags): failed to open stream: Permission denied' in /var/docker/www/kontrakt/classes/RLSCache/File.php:36 Stack trace: #0 [internal function]: RLSException::error_handler(2, 'fopen(/var/dock...', '/var/docker/www...', 36, Array) #1 /var/docker/www/kontrakt/classes/RLSCache/File.php(36): fopen('/var/docker/www...', 'a') #2 /var/docker/www/kontrakt/classes/RLSCache/File.php(47): RLSCache_File->writeTags() #3 [internal function]: RLSCache_File->__destruct() #4 {main} thrown in /var/docker/www/kontrakt/classes/RLSCache/File.php on line 36