<
НОВИНИ ДНЯ: Україна отримає перші снаряди від чеської ініціативи пізніше, ніж очікувалося: нові терміни  Сніг не лише в Карпатах. Синоптик дала прогноз на 19 квітня в Україні  Коли фронт відчує американську допомогу? Оптимістичний і песимістичний сценарії  Боррель пояснив, чому США не збиватимуть російські ракети над Україною  Місія Juno NASA відобразила вулканічний світ супутника Юпітера  "Погрілися, пора померзнути": синоптик прогнозує потужну негоду в Україні  Як F-16 вплинуть на перебіг війни в Україні: Євлаш поясниввсі новини дня
Фото і Відео
Фоторепортажі
10.01.2018   Львівська обл., Україна   zaxid.net, Варта-1
13581 Метки:  протесты, акции, граница.

Мітингувальники перекрили дороги до трьох пунктів пропуску на Львівщині

10 січня, приблизно о 10:00 мітингувальники перекрили дорогу до пунктів пропуску «Шегині – Медика» та «Рава-Руська – Гребенне», що на українсько-польському кордоні. Згодом митники повідомили про перекриття дороги у селі Роснівка, що приблизно у 10 км від пункту пропуску «Краковець –Корчова».
У Шегинях протестувальники пообіцяли патрульним, що кожні 30 хвилин пропускатимуть по 10 автомобілів, щоб уникнути сутичок між активістами та людьми, що їдуть за кордон. Станом на 14:30 протестувальники розблокували дорогу до Шегинь та Краковця.
Мітингувальники виступають проти змін до Подактового кодексу, які набули чинності з початку року. Раніше протестувальники анонсовували, що 10 січня перекриють дороги до усіх пунктів пропуску на Львівщині.
Додамо, що поліція Волині також інформує, що протестувальники перекрили дорогу до пункту пропуску у Ягодині. Акція протесту розпочалась приблизно о 9:00.
Станом на 15:00, за інформацією поліції, люди розблокували дороги до усіх трьох пунктів пропуску на кордоні із Польщею.
Нагадаємо, що змінами до Податкового кодексу передбачено, що без мита в Україну можна ввозити товари в ручному або супроводжуваному багажі сумою до 150 євро (в аеропортах – до 1000 євро) і вагою до 50 кг. Однак ці норми діятимуть для тих, хто був відсутній в Україні більше 24 годин і в'їжджає до країни не частіше одного разу протягом 72 годин. Якщо ж норма про 72 години не буде дотримана (тобто якщо перетин кордону відбувається частіше), то без податків можна завезти лише товар на суму до 50 євро.

Фоторепортажі

всі Фоторепортажі
Популярные теги
Крым, культура, ЗСУ, Нацгвардия, пандемия, обстрелы, портрет, экология, полиция, Майдан, Львів, США, общество, автомобили, Польша, Війна, сборная Украины, Порошенко, фотоподборки, фотопроект, мир, дизайн, корабли, мода, Одесса, женщины, выставки, #Євромайдан, Россия, Дмитрий Дятлов, люди, визиты, живопись, Новый Год, парады, футбол, путешествия, стихийные бедствия, архитектура, природа, НАТО, протесты, технологии, праздники, юмор, политика, терроризм, Динамо, солдат, туризм, дети, Киевщина, Сергей Смоленцев, коронавирус, Киев, пожары, ДСНС, митинги, фотоконкурсы, Зеленский, пейзажи, самолеты, музыка, зима, пляжи, Александр Зубко, фотография, Верховная Рада, война, оккупация, передовая, спорт, военная техника, ВМС, Карпаты, соревнования, марш, история, искусство, суд, ВСУ, Путин, Донбасс, тест-драйв, Шахтер, город, Бахмут, животные, столкновения, уикенд, церковь, учения, фестивали, Китай, акции, выборы, традиции, карантин, авиация, медицина

Fatal error: Uncaught exception 'ErrorException' with message 'fopen(/var/docker/www/kontrakt/cache/tags): failed to open stream: Permission denied' in /var/docker/www/kontrakt/classes/RLSCache/File.php:36 Stack trace: #0 [internal function]: RLSException::error_handler(2, 'fopen(/var/dock...', '/var/docker/www...', 36, Array) #1 /var/docker/www/kontrakt/classes/RLSCache/File.php(36): fopen('/var/docker/www...', 'a') #2 /var/docker/www/kontrakt/classes/RLSCache/File.php(47): RLSCache_File->writeTags() #3 [internal function]: RLSCache_File->__destruct() #4 {main} thrown in /var/docker/www/kontrakt/classes/RLSCache/File.php on line 36