НОВИНИ ДНЯ: 28 березня в Україні стане ще тепліше, у кількох областях - дощі   Оточення Путіна не вірить у його теорію про зв'язок України і теракту під Москвою, - Bloomberg  Чехія передасть українським воїнам удвічі більше снарядів, ніж було оголошено спочатку  Фінансовий гороскоп на квітень 2024 року  В Україні у четвер прогнозують потепління до +20°  Лукашенко зламав версію Путіна про "втечу" терористів до України  Загроза наступу РФ на Харків: місцевий депутат про сили РФ у Бєлгородській та Курській областяхвсі новини дня
Фото і Відео
Фоторепортажі
26.01.2018   Україна   199 навчальний центр ДШВ
15422 Метки:  ВСУ, женщины, десант, ДШВ.

Жінці є місце в армії: українські десантниці

Так, я жінка і це не повинно відігрувати якусь негативну роль у війську. Я хочу і можу виконувати тяжку роботу навіть якщо у мене не буде це виходити. Я буду прикладати максимум зусиль для виконання поставленого мені завдання.
Так, жінці є місце в армії.
Нажаль мало хто знає, що посад в армії для жінок мізерна кількість. Багато хто думає, що жінки йдуть до війська через нестачу коштів чи тому, що не знайшли себе у цивільному житті. Це міф.
Хочу вас переконати, що військова справа не тільки для чоловіків ай для жінок. Медики, психологи, діловоди, фінансисти, зв'язківці, начальники кабінетів та навіть заступники командирів рот. Якщо ви гадаєте, що всі ці професії мають такий же напрямок роботи як і у цивільному житті, то хочу вас запевнити, що тільки на 40% зі 100% вони схожі.
60% цих професій мають багато інших обов'язків, а саме військових це добові наряди, зайняття з бойової підготовки, стрибки з парашутом, бойові чергування в зоні проведення антитерористичної операції. Все це військові жінки вміють та навіть краще за деяких чоловіків.
Багато хто говорить, що жінка берегиня роду вона повинна народжувати дітей та берегти домашній затишок. Скажу вам так, жінка нікому ні чого не повинна. Вона сама вибирає ким їй бути, а бути берегинею і народжувати дітей у неї ніхто цього не забирав. Я навіть уявити собі не можу якщо військо буде суто чоловічим, здається чоловікам було б сумно на службі.
Можна сказати, що дійсно жінка є прекрасною половиною нашого людства, але ні в якому разі не слабкою.
Тому шановні військові чоловіки цінуйте та скажіть дякую своїм військовим колегам-жінкам за те, що вони завжди поруч з вами в тяжкі моменти служби та навіть просто так вони цього заслужили.
Так, жінці є місце в армії.

Фоторепортажі

всі Фоторепортажі
Популярные теги
спорт, Нацгвардия, пляжи, футбол, Одесса, полиция, #Євромайдан, Динамо, пандемия, зима, пейзажи, Киевщина, юмор, автомобили, авиация, США, Верховная Рада, общество, фестивали, женщины, фотоподборки, митинги, Киев, корабли, учения, стихийные бедствия, война, культура, обстрелы, военная техника, Війна, Шахтер, путешествия, технологии, выставки, Россия, церковь, люди, Бахмут, визиты, мода, фотоконкурсы, история, парады, архитектура, протесты, коронавирус, оккупация, традиции, Львів, музыка, фотопроект, дизайн, ДСНС, передовая, Китай, выборы, медицина, пожары, Порошенко, мир, суд, солдат, столкновения, Новый Год, Польша, искусство, НАТО, экология, Карпаты, Крым, туризм, акции, ВСУ, самолеты, уикенд, фотография, праздники, терроризм, животные, Сергей Смоленцев, живопись, Путин, соревнования, ВМС, ЗСУ, Донбасс, Зеленский, карантин, природа, сборная Украины, дети, город, Александр Зубко, Дмитрий Дятлов, Майдан, политика, портрет, показы, марш

Fatal error: Uncaught exception 'ErrorException' with message 'fopen(/var/docker/www/kontrakt/cache/tags): failed to open stream: Permission denied' in /var/docker/www/kontrakt/classes/RLSCache/File.php:36 Stack trace: #0 [internal function]: RLSException::error_handler(2, 'fopen(/var/dock...', '/var/docker/www...', 36, Array) #1 /var/docker/www/kontrakt/classes/RLSCache/File.php(36): fopen('/var/docker/www...', 'a') #2 /var/docker/www/kontrakt/classes/RLSCache/File.php(47): RLSCache_File->writeTags() #3 [internal function]: RLSCache_File->__destruct() #4 {main} thrown in /var/docker/www/kontrakt/classes/RLSCache/File.php on line 36