НОВИНИ ДНЯ: Чому ІД вибрала Росію за ціль і чи є можливість нових терактів у РФ – відповідь Невзорова  Тост з авокадо та яйцем: корисний рецепт  У Польщі готуються скасувати виплати за розміщення українців: коли це буде  Перед вихідними в Україні пройдуть дощі та грози: прогноз на 29 березня  Зеленський про фронт: ситуацію стабілізували, але назріває новий наступ Росії  Скільки можна зберігати борщ в холодильнику, щоб він лишався смачним та їстівним  Народний синоптик Діденко попередила про різку зміну погоди в Україні — де очікувати дощівсі новини дня
Фото і Відео
Фоторепортажі
07.06.2018   Київ, Україна   uain.press

Стратегічний об’єкт: як виглядає завод цивільної авіації зсередини

Державне підприємство “Завод 410 цивільної авіації” (частина ДК “Укроборонпром”) є одним з тих об’єктів, що мають стратегічне значення для економіки та безпеки нашої держави. Працівники цього підприємства влаштували для журналістів прес-тур територією заводу. Конструктори показали, як на вони проводять діагностику, ремонт, технічне обслуговування, переобладнання та модернізацію літаків та гелікоптерів.
“Зараз для нас пріоритетом є замовлення від військових. Зараз ми оновлюємо п’ять літаків для Міноборони. Однак крім робіт для Повітряних Сил, ми працюємо й для іноземних партнерів. На даний момент ми проводимо капітальний ремонт та відновлення літака Ан-32 для Республіки Бангладеш. Контракт з цією країною стосувався трьох машин, дві вже відправлені та працюють там”, – розповів головний конструктор підприємства Кіпров Олександр.
За його словами, нещодавно “Завод 410 ЦА” виконав величезне замовлення для Військово-Повітряних Сил Індії. Українці модернізували 40 Ан-32. Зараз підприємство постачає до Індії запчастини для літаків цього ж типу, іноземці планують відремонтувати в себе ще 60 машин.
“Наше підприємство співпрацює з багатьма країнами світу. Якщо комусь необхідна наша допомога з ремонтом чи створенням літаків, наші спеціалісти вирушають за кордон та проводять усю необхідну роботу”, – розповів Кіпров.
Разом з тим, на підприємстві наголосили, що сьогодні є нестача кваліфікованих працівників з робітничих та інженерно-технічних спеціальностей, а саме: інженерів з обліку матеріальних ресурсів, радіомеханіків, електромеханіків, складальників-клепальників, токарів та шліфувальників. Загалом на ДП “Завод 410 ЦА” працює близько 1000 осіб, однак підприємство має близько 40 вільних вакансій.

Фоторепортажі

всі Фоторепортажі
Популярные теги
живопись, выборы, визиты, церковь, соревнования, автомобили, портрет, стихийные бедствия, традиции, праздники, архитектура, обстрелы, самолеты, Зеленский, акции, Россия, фотография, туризм, фотопроект, общество, пандемия, Киев, Порошенко, учения, ВСУ, Верховная Рада, передовая, пожары, пляжи, Польша, путешествия, Бахмут, Китай, Киевщина, Карпаты, дизайн, музыка, пейзажи, дети, Александр Зубко, тест-драйв, Нацгвардия, Сергей Смоленцев, ДСНС, Війна, суд, уикенд, коронавирус, Новый Год, протесты, люди, политика, фестивали, Одесса, спорт, зима, корабли, столкновения, юмор, экология, фотоконкурсы, терроризм, солдат, медицина, карантин, технологии, город, авиация, Дмитрий Дятлов, Шахтер, мир, фотоподборки, мода, военная техника, война, ЗСУ, женщины, Майдан, выставки, Крым, марш, #Євромайдан, НАТО, сборная Украины, Львів, природа, полиция, ВМС, Путин, Динамо, культура, митинги, история, Донбасс, оккупация, США, искусство, футбол, показы, животные

Fatal error: Uncaught exception 'ErrorException' with message 'fopen(/var/docker/www/kontrakt/cache/tags): failed to open stream: Permission denied' in /var/docker/www/kontrakt/classes/RLSCache/File.php:36 Stack trace: #0 [internal function]: RLSException::error_handler(2, 'fopen(/var/dock...', '/var/docker/www...', 36, Array) #1 /var/docker/www/kontrakt/classes/RLSCache/File.php(36): fopen('/var/docker/www...', 'a') #2 /var/docker/www/kontrakt/classes/RLSCache/File.php(47): RLSCache_File->writeTags() #3 [internal function]: RLSCache_File->__destruct() #4 {main} thrown in /var/docker/www/kontrakt/classes/RLSCache/File.php on line 36