<
НОВИНИ ДНЯ: Макрон готовий обговорити ідею використання ядерних боєголовок для "захисту ЄС"- ЗМІ  "Харків – сакральна мета Путіна": генерал-лейтенант ЗСУ розповів, чи здатна РФ захопити місто  Щоб не тріскала й довго стояла: секрети випікання паски, про які ви не знали  День вишиванки 2024 року: коли, історія, українські традиції  Місцями з дощами, але дуже тепло — синоптики розповіли, в яких регіонах очікувати опадів  Майже пів мільйона: Британія шокувала втратами російської армії у війні в Україні  Рецепт овочевого салату з огірком, болгарським перцем, морквою та гострою заправкоювсі новини дня
Фото і Відео
Фоторепортажі
05.12.2018   Україна   rnbo.gov.ua

Випробування українських ракет на військовому полігоні в Одеській області

Прес-служба РНБО Украни: «Випробування українських ракет довели, що Україна здатна захистити свої рубежі на Чорному та Азовському морі. Про це сказав Секретар Ради національної безпеки і оборони України Олександр Турчинов після закінчення випробувань на військовому полігоні в Одеській області. За його словами, під час випробувань було досягнуто важливих результатів, зокрема, проведено успішну льотну перевірку українських крилатих ракет, та відпрацьовано систему берегової оборони за допомогою модернізованого ракетного комплексу С-125.
«Завдання, яке було поставлене сьогодні для крилатих ракет, - перевірка на дальність та точність ураження надводних цілей», - сказав Секретар РНБО України, додавши, що ціль було знищено на відстані 280 кілометрів. Турчинов повідомив, що для перевірки результатів ураження цілей на великій дальності була задіяна авіація, а також обладнано спеціальний пункт на острові Зміїний.
Окрім того, О. Турчинов сказав, що для посилення берегової оборони здійснено перевірку точності та надійності враження плавзасобів умовного противника ракетними комплексами С-125, що пройшли глибоку модернізацію на підприємствах українського ОПК.
«За результатами ураження плавзасобів, модернізовані С-125 довели свою ефективність. Відбулось 8 пусків під час яких було знищено 8 надводних цілей. Це дуже гарний результат, який доводить, що ці модернізовані комплекси здатні забезпечити надійний захист від агресії як з повітря, так і з моря, та значно посилять берегову оборону Чорноморського та Азовського узбережжя», - наголосив О. Турчинов.
Після завершення випробувань Секретар РНБО України провів нараду з провідними розробниками ракетної техніки та військовим керівництвом для визначення пріоритетних напрямків посилення захисту Чорноморсько-Азовського регіону. Нарада відбулася в новому командно-штабному пересувному спеціальному телекомунікаційному комплексі, який був задіяний для координації ракетних стрільб».

Фоторепортажі

всі Фоторепортажі
Популярные теги
фестивали, учения, уикенд, традиции, праздники, оккупация, самолеты, фотопроект, ЗСУ, Шахтер, Польша, город, Китай, футбол, Путин, церковь, общество, передовая, музыка, солдат, портрет, выборы, Львів, люди, Майдан, ВМС, технологии, фотоконкурсы, визиты, искусство, соревнования, природа, протесты, стихийные бедствия, автомобили, путешествия, военная техника, Сергей Смоленцев, Порошенко, парады, дизайн, мода, Верховная Рада, туризм, юмор, Крым, пожары, животные, обстрелы, столкновения, Карпаты, Бахмут, пейзажи, Киев, культура, политика, война, экология, полиция, Одесса, Зеленский, корабли, ДСНС, Дмитрий Дятлов, Александр Зубко, терроризм, авиация, выставки, Донбасс, история, Війна, #Євромайдан, Нацгвардия, Киевщина, фотоподборки, тест-драйв, ВСУ, НАТО, марш, Россия, пляжи, дети, митинги, медицина, сборная Украины, коронавирус, мир, суд, живопись, спорт, карантин, Новый Год, архитектура, Динамо, США, пандемия, женщины, фотография, зима, акции

Fatal error: Uncaught exception 'ErrorException' with message 'fopen(/var/docker/www/kontrakt/cache/tags): failed to open stream: Permission denied' in /var/docker/www/kontrakt/classes/RLSCache/File.php:36 Stack trace: #0 [internal function]: RLSException::error_handler(2, 'fopen(/var/dock...', '/var/docker/www...', 36, Array) #1 /var/docker/www/kontrakt/classes/RLSCache/File.php(36): fopen('/var/docker/www...', 'a') #2 /var/docker/www/kontrakt/classes/RLSCache/File.php(47): RLSCache_File->writeTags() #3 [internal function]: RLSCache_File->__destruct() #4 {main} thrown in /var/docker/www/kontrakt/classes/RLSCache/File.php on line 36