НОВИНИ ДНЯ: "Одягайтеся дуже тепло": синоптикиня Діденко попереджає про серйозне похолодання в Україні  Байден терміново збирає засідання “Рамштайну” на рівні лідерів  Як приготувати грецький соус дзадзикі: розповідає фудблогер  Яким буде жовтень в Україні: прогноз синоптиків  Прем'єр Грузії звернувся до жителів окупованих Абхазії та Осетії, але не згадав РФ  Трамп розкритикував Зеленського за небажання йти на угоду для врегулювання війни з РФ  В Україні похолодає: синоптик попередив про різку зміну погодивсі новини дня
Фото і Відео
Фоторепортажі
08.04.2019   Греція   Reuters, radiosvoboda.org

Сутички поліції із мігрантами у Греції

У Греції сотні мігрантів знову намагалися прорватися до кордону з Північною Македонією. Біженці почали кидати у грецьких поліцейських каміння, у відповідь правоохоронці застосували сльозогінний газ та світлошумові гранати. Декілька мігрантів, в тому числі діти, знепритомніли.
Більшість протестувальників походять з Сирії, Іраку та Афганістану. Вони не хочуть залишатися у Греції, а прагнуть прямувати далі – до заможніших європейських країн. У 2016 році балканські країни перекрили свої кордони, заблокувавши для біженців головний прохід до країн Центральної Європи. Грецька влада закликає біженців повертатися до центрів попереднього розміщення, йдеться у повідомленні Associated Press.
За словами грецької влади, сутички розпочалися вчора, 5 квітня, після неправдивого повідомлення в соціальних мережах про відкриття кордону з Північною Македонією. (фото Reuters)

Діти мігрантів дарують квіти співробітникам поліції біля табору «Діавата» на півночі Греції, де відбулися сутички.

Фоторепортажі

всі Фоторепортажі
Популярные теги
военная техника, Порошенко, Одесса, акции, полиция, Динамо, #Євромайдан, уикенд, США, спорт, авиация, война, Сергей Смоленцев, зима, фотоподборки, мир, Донбасс, протесты, мода, карантин, город, марш, история, самолеты, Київ, Карпаты, пляжи, передовая, Зеленский, технологии, Китай, культура, Верховная Рада, НАТО, искусство, Киевщина, Війна, корабли, митинги, Шахтер, фотография, дети, животные, столкновения, Львів, выборы, политика, Александр Зубко, Новый Год, терроризм, традиции, юмор, медицина, Нацгвардия, оккупация, туризм, музыка, Путин, ЗСУ, природа, пандемия, коронавирус, женщины, Россия, стихийные бедствия, Крым, Дмитрий Дятлов, ВМС, соревнования, фотоконкурсы, Майдан, Бахмут, сборная Украины, живопись, ВСУ, пейзажи, фестивали, фотопроект, портрет, Україна, дизайн, люди, Париж, пожары, праздники, солдат, общество, футбол, обстрелы, архитектура, ДСНС, автомобили, суд, учения, путешествия, церковь, выставки, Польша, Киев, экология