НОВИНИ ДНЯ: Байден і Зеленський анонсували ще одну зустріч за кілька тижнів  Загарбники не встигнуть добудувати захисні споруди для Керченського мосту цього року — Плетенчук  Синоптики дали прогноз на п'ятницю і попередили про небезпеку  В Україні 25 вересня без опадів, вдень до +28°  На заході дощі з грозами: прогноз погоди на 25 вересня в Україні  В Україні з середи посилиться вітер, це може погіршити ситуацію з пожежами - синоптики  На заході туман, а в Криму - невеликий дощ: прогноз погоди на 24 вереснявсі новини дня
Фото і Відео
Фоторепортажі
08.04.2019   Греція   Reuters, radiosvoboda.org

Сутички поліції із мігрантами у Греції

У Греції сотні мігрантів знову намагалися прорватися до кордону з Північною Македонією. Біженці почали кидати у грецьких поліцейських каміння, у відповідь правоохоронці застосували сльозогінний газ та світлошумові гранати. Декілька мігрантів, в тому числі діти, знепритомніли.
Більшість протестувальників походять з Сирії, Іраку та Афганістану. Вони не хочуть залишатися у Греції, а прагнуть прямувати далі – до заможніших європейських країн. У 2016 році балканські країни перекрили свої кордони, заблокувавши для біженців головний прохід до країн Центральної Європи. Грецька влада закликає біженців повертатися до центрів попереднього розміщення, йдеться у повідомленні Associated Press.
За словами грецької влади, сутички розпочалися вчора, 5 квітня, після неправдивого повідомлення в соціальних мережах про відкриття кордону з Північною Македонією. (фото Reuters)

Фоторепортажі

всі Фоторепортажі
Популярные теги
Львів, Зеленский, пандемия, сборная Украины, путешествия, #Євромайдан, самолеты, Одесса, солдат, фотоподборки, футбол, автомобили, портрет, Динамо, Киев, Крым, зима, женщины, пляжи, Киевщина, коронавирус, соревнования, акции, военная техника, пейзажи, технологии, история, музыка, Нацгвардия, фотопроект, уикенд, экология, Шахтер, люди, Путин, война, Майдан, ВМС, Россия, ДСНС, марш, живопись, Париж, Польша, учения, НАТО, животные, мир, выставки, фотография, США, мода, ВСУ, туризм, традиции, Київ, митинги, юмор, выборы, карантин, политика, Війна, Китай, Україна, город, столкновения, Сергей Смоленцев, авиация, суд, природа, обстрелы, дети, терроризм, стихийные бедствия, фотоконкурсы, полиция, Новый Год, корабли, Верховная Рада, Дмитрий Дятлов, праздники, Донбасс, Бахмут, искусство, передовая, пожары, архитектура, Порошенко, дизайн, протесты, фестивали, церковь, культура, медицина, Александр Зубко, оккупация, спорт, визиты, ЗСУ, общество