НОВИНИ ДНЯ: Фінансова підтримка республіканців Маском була масштабнішою і почалася раніше, - WSJ  Дощі на заході та півночі, а тепліше на півдні: прогноз погоди на 5 жовтня  Помпео назвав обмеження далекобійних ударів по Росії "стратегічно дурними"  Спагеті з м’ясним рагу: рецепт від Савви Лібкіна  В Україні прогнозують теплу погоду до кінця тижня - вдень прогріє до +28°  Більше 10 рекордів і не тільки. Синоптики підбили підсумки погоди у Києві у вересні  Коли буде бабине літо 2024: синоптик сказала, чи чекати потепління у жовтнівсі новини дня
Фото і Відео
Фоторепортажі
09.07.2019   Київ, Україна   kyivcity.gov.ua
18992 Метки:  Киев, пляжи, Троещина.

У Києві на Троєщині відкрили новий пляж

У Києві відкрили новозбудований пляж «Троєщина», що поруч із однойменним житловим масивом. У результаті ремонтних робіт акваторію пляжу збільшили до 1,7 га, завезли пісок, збудували вбиральні, дитячий і спортивний майданчики та інші елементи інфраструктури. Про це повідомив заступник голови КМДА Петро Пантелеєв, інспектуючи новий пляж.
«Ми відкриваємо новий пляж для жителів Троєщини. Раніше це була зона відпочинку, що користувалась великою популярністю. Тому логічним було рішення перетворити цю зону відпочинку на справжній облаштований пляж. Тут розчищена акваторія площею 1,7 га, очищено дно, привезений пісок. Дуже важливо, що тут є доріжки для людей старшого віку та людей з інвалідністю. Тут встановлений спортивний та дитячий майданчики. Тут є спеціально відведене місце для пікніків. Без вихідних тут чергують рятувальники», – говорить Петро Пантелеєв.
За словами заступника голови КМДА, щодня тут відпочивають 15 тисяч осіб і головне, щоб цей відпочинок був безпечним та зручним.
Вартість виконаних цього року робіт – 13 млн грн.
Вісім столичних пляжів цього року отримали екологічні сертифікати – міжнародну відзнаку «Блакитний прапор». Серед них – сім муніципальних пляжів: «Веселка», «Венеція», «Галерний» та «Молодіжний», «Дитячий», «Золотий» та «Пуща-Водиця». Для порівняння: у 2017 році лише 3 пляжі мали блакитний прапор. Загалом для киян та гостей столиці працює 14 муніципальних пляжів та 18 зон відпочинку.

Фоторепортажі

всі Фоторепортажі
Популярные теги
уикенд, Польша, ДСНС, Динамо, футбол, авиация, фестивали, протесты, коронавирус, Дмитрий Дятлов, путешествия, визиты, марш, Донбасс, пандемия, живопись, туризм, Париж, учения, передовая, суд, пляжи, терроризм, фотоконкурсы, солдат, Війна, экология, общество, Александр Зубко, Шахтер, животные, США, природа, праздники, акции, Одесса, оккупация, женщины, полиция, искусство, Україна, автомобили, зима, Новый Год, город, архитектура, ВМС, Майдан, выборы, люди, технологии, Крым, карантин, Київ, история, Сергей Смоленцев, фотопроект, культура, Киев, музыка, Бахмут, обстрелы, юмор, пейзажи, дети, Нацгвардия, НАТО, сборная Украины, Киевщина, соревнования, военная техника, традиции, Львів, Китай, самолеты, ВСУ, мир, фотография, портрет, выставки, #Євромайдан, медицина, фотоподборки, церковь, митинги, Порошенко, Зеленский, корабли, пожары, Россия, спорт, ЗСУ, Путин, политика, война, Верховная Рада, столкновения, стихийные бедствия, мода, дизайн