НОВИНИ ДНЯ: Саудівська Аравія може підірвати російську економіку збільшенням видобутку нафти, - Politico  Україну накриє циклон: як і де сильно погіршиться погода  Населення не розуміє, чому по них б’є РФ. Що відбувається у Курській області  Лукашенка звинуватили в злочинах проти людяності: що чекає на білоруського диктатора  Фінансова підтримка республіканців Маском була масштабнішою і почалася раніше, - WSJ  Дощі на заході та півночі, а тепліше на півдні: прогноз погоди на 5 жовтня  Помпео назвав обмеження далекобійних ударів по Росії "стратегічно дурними"всі новини дня
Фото і Відео
Фоторепортажі
09.07.2019   Київ, Україна   kyivcity.gov.ua
18995 Метки:  Киев, пляжи, Троещина.

У Києві на Троєщині відкрили новий пляж

У Києві відкрили новозбудований пляж «Троєщина», що поруч із однойменним житловим масивом. У результаті ремонтних робіт акваторію пляжу збільшили до 1,7 га, завезли пісок, збудували вбиральні, дитячий і спортивний майданчики та інші елементи інфраструктури. Про це повідомив заступник голови КМДА Петро Пантелеєв, інспектуючи новий пляж.
«Ми відкриваємо новий пляж для жителів Троєщини. Раніше це була зона відпочинку, що користувалась великою популярністю. Тому логічним було рішення перетворити цю зону відпочинку на справжній облаштований пляж. Тут розчищена акваторія площею 1,7 га, очищено дно, привезений пісок. Дуже важливо, що тут є доріжки для людей старшого віку та людей з інвалідністю. Тут встановлений спортивний та дитячий майданчики. Тут є спеціально відведене місце для пікніків. Без вихідних тут чергують рятувальники», – говорить Петро Пантелеєв.
За словами заступника голови КМДА, щодня тут відпочивають 15 тисяч осіб і головне, щоб цей відпочинок був безпечним та зручним.
Вартість виконаних цього року робіт – 13 млн грн.
Вісім столичних пляжів цього року отримали екологічні сертифікати – міжнародну відзнаку «Блакитний прапор». Серед них – сім муніципальних пляжів: «Веселка», «Венеція», «Галерний» та «Молодіжний», «Дитячий», «Золотий» та «Пуща-Водиця». Для порівняння: у 2017 році лише 3 пляжі мали блакитний прапор. Загалом для киян та гостей столиці працює 14 муніципальних пляжів та 18 зон відпочинку.

Фоторепортажі

всі Фоторепортажі
Популярные теги
Киев, путешествия, ВМС, Париж, зима, митинги, искусство, #Євромайдан, Польша, традиции, пожары, архитектура, НАТО, передовая, Донбасс, терроризм, портрет, автомобили, авиация, обстрелы, самолеты, Верховная Рада, Новый Год, история, живопись, учения, соревнования, церковь, люди, женщины, Александр Зубко, туризм, Зеленский, акции, корабли, Китай, культура, суд, война, политика, юмор, музыка, стихийные бедствия, природа, Київ, выборы, карантин, визиты, животные, фотопроект, Путин, коронавирус, солдат, пандемия, фотоподборки, фестивали, фотография, технологии, Майдан, ВСУ, Порошенко, ДСНС, Киевщина, ЗСУ, Нацгвардия, Сергей Смоленцев, Крым, мода, пейзажи, праздники, Дмитрий Дятлов, военная техника, Війна, уикенд, Шахтер, общество, оккупация, дети, полиция, дизайн, сборная Украины, выставки, город, мир, Россия, экология, футбол, протесты, спорт, Львів, США, марш, Динамо, столкновения, пляжи, фотоконкурсы, медицина, Одесса, Бахмут, Україна