НОВИНИ ДНЯ: Байден і Зеленський анонсували ще одну зустріч за кілька тижнів  Загарбники не встигнуть добудувати захисні споруди для Керченського мосту цього року — Плетенчук  Синоптики дали прогноз на п'ятницю і попередили про небезпеку  В Україні 25 вересня без опадів, вдень до +28°  На заході дощі з грозами: прогноз погоди на 25 вересня в Україні  В Україні з середи посилиться вітер, це може погіршити ситуацію з пожежами - синоптики  На заході туман, а в Криму - невеликий дощ: прогноз погоди на 24 вереснявсі новини дня
Фото і Відео
Фоторепортажі
27.10.2019   Луганська обл, Україна   Офіс Президента України

Володимир Зеленський побував у Золотому. Офіційний репортаж

Президент України Володимир Зеленський відвідав Золоте на Луганщині. Глава держави зустрівся з місцевими мешканцями та військовослужбовцями на передовій.
Володимир Зеленський цікавився умовами побуту на лінії розмежування, соціальними потребами цивільних і військових. Однією з тем обговорення було можливе розведення військ. Також він зустрівся з групою озброєних осіб, які оселилися у приватному будинку на околиці Золотого.
«Деякі розмови виявилися емоційними. Проте готовий і далі говорити та шукати порозуміння. Але самими лише розмовами війни не закінчити. Мені важливо було почути українців, які чекають миру. Це для мене головне. Ми маємо шукати шляхи та працювати для завершення війни. І не будь-якою ціною – наголошую на цьому», – сказав Глава держави.
«Капітуляції не буде в жодному разі. Це я кажу як Президент і Верховний Головнокомандувач. Впевнений, у нас все вийде і Україна знову буде єдиною», – додав він.

Фоторепортажі

всі Фоторепортажі
Популярные теги
традиции, визиты, Киевщина, Порошенко, фотоконкурсы, люди, пожары, коронавирус, политика, акции, выставки, Китай, Динамо, дети, история, фотография, Війна, живопись, выборы, Зеленский, солдат, фотопроект, Верховная Рада, самолеты, культура, война, Россия, корабли, церковь, пейзажи, Одесса, Донбасс, Новый Год, экология, город, праздники, женщины, суд, учения, спорт, путешествия, автомобили, столкновения, Дмитрий Дятлов, Путин, уикенд, Крым, Польша, искусство, протесты, Київ, карантин, НАТО, США, полиция, пляжи, дизайн, Сергей Смоленцев, обстрелы, #Євромайдан, мир, Шахтер, Александр Зубко, архитектура, мода, пандемия, оккупация, ВМС, природа, Нацгвардия, футбол, Львів, военная техника, Україна, Париж, Киев, портрет, соревнования, животные, Бахмут, митинги, фотоподборки, музыка, юмор, терроризм, общество, марш, медицина, фестивали, ДСНС, стихийные бедствия, ВСУ, зима, передовая, сборная Украины, Майдан, авиация, ЗСУ, технологии, туризм