<
НОВИНИ ДНЯ: Через затримку Конгресом допомоги Україна втратила території на сході, – Білий дім  Українці відповіли, що робитимуть у разі загострення або затягування війни  Як зробити різнокольорові яйця за допомогою натуральних барвників  В Україні об'єднують університети. Навіщо це роблять і хто підпаде під укрупнення  Уряд вирішив продати великий готель в центрі Києва  Лукашенко заявив, що сусідні країни "озброєні до зубів", і пригрозив "ядеркою"  Глазур для паски: 11 хитрощів для ідеального приготуваннявсі новини дня
Фото і Відео
Фоторепортажі
20.12.2019   Житомирська обл., Україна   Прес-служба командування ДШВ ЗС України

«Марунові берети» підкорюють небо: стрибки з Ан-26

Близько сотні Житомирських десантників здійснили десантування з військово-транспортного літака Ан-26.
Напередодні стрибків військовослужбовці провели передстрибкове тренування, отримали парашути та розподілились по корабельних групах. Десантники здійснювали стрибки з особистою зброєю та спорядженням. Під час десантування були відпрацьовані імітаційні елементи ведення вогню з повітря, а після приземлення - збір на площадці приземлення та виконання визначених завдань.
Десантування здійснювалося на швидкості 300 кілометрів на годину з висоти 600 метрів. Дані стрибки проводилися в рамках планового виконання програми з повітрянодесантної підготовки.
Більшість десантників вже відчули на собі швидкості літака та велику кількість адреналіну у крові, але на борту Ан-26 є і новачки, які нещодавно пройшли підготовку для виконання стрибку з парашутом саме з військово-транспортного літака, адже з нього стрибки значно відрізняються від десантування з вертольоту Мі-8 та мають підвищену складність.
Посадка проводиться в порядку, зворотньому черговості стрибка. Нарешті, літак виїхав на злітну смугу та відірвався від землі, дехто з першачків говорив, що здалося, що це відбулося зі швидкістю світла. І зацікавленістю хлопці та дівчата дивляться у вікно літака, дехто кричить із захопленістю «дивіться, наш Житомир!». Звучить сирена, випускаючий подає команду «Приготуватися!». Один за один, в один потік через вантажний люк десантники покидають повітряне судно. Ось і прийшла черга здійснювати стрибок другій корабельні групі, всі, як один, шістдесят військовослужбовців уважно слухають команди випускаючого.
Керівник стрибків майор Петро Маснюк зазначив, що під час зайнять з повітрянодесантної підготовки військовослужбовці відпрацювали завдання з десантування у тил противника для виконання визначених завдань. Усі військовослужбовці, які були залучені до здійснення стрибків з парашутом, повністю виконали навчальні завдання і удосконалили свій професійний досвід.

Фоторепортажі

всі Фоторепортажі
Популярные теги
Одесса, город, медицина, протесты, сборная Украины, Сергей Смоленцев, Нацгвардия, фотоподборки, пожары, Польша, выставки, уикенд, экология, Донбасс, суд, политика, терроризм, традиции, военная техника, стихийные бедствия, война, юмор, Майдан, зима, технологии, архитектура, музыка, корабли, футбол, общество, Шахтер, солдат, Крым, природа, люди, пейзажи, коронавирус, Путин, фестивали, Новый Год, Бахмут, #Євромайдан, портрет, тест-драйв, Динамо, ЗСУ, Дмитрий Дятлов, НАТО, церковь, Зеленский, фотография, Війна, передовая, ДСНС, пандемия, Китай, ВСУ, Александр Зубко, парады, мода, спорт, полиция, марш, соревнования, живопись, карантин, Россия, культура, фотопроект, дети, визиты, туризм, путешествия, столкновения, акции, авиация, история, митинги, женщины, праздники, мир, фотоконкурсы, самолеты, Киев, Верховная Рада, США, учения, пляжи, Порошенко, Киевщина, Львів, выборы, автомобили, ВМС, дизайн, оккупация, Карпаты, обстрелы, животные, искусство

Fatal error: Uncaught exception 'ErrorException' with message 'fopen(/var/docker/www/kontrakt/cache/tags): failed to open stream: Permission denied' in /var/docker/www/kontrakt/classes/RLSCache/File.php:36 Stack trace: #0 [internal function]: RLSException::error_handler(2, 'fopen(/var/dock...', '/var/docker/www...', 36, Array) #1 /var/docker/www/kontrakt/classes/RLSCache/File.php(36): fopen('/var/docker/www...', 'a') #2 /var/docker/www/kontrakt/classes/RLSCache/File.php(47): RLSCache_File->writeTags() #3 [internal function]: RLSCache_File->__destruct() #4 {main} thrown in /var/docker/www/kontrakt/classes/RLSCache/File.php on line 36