НОВИНИ ДНЯ: Лукашенко зламав версію Путіна про "втечу" терористів до України  Загроза наступу РФ на Харків: місцевий депутат про сили РФ у Бєлгородській та Курській областях  Синоптики потішили прогнозом погоди в Україні: наскільки потепліє  У Повітряних силах розповіли, чому росіяни зменшили інтервали між атаками на Україну  Охорона Кримського мосту зменшилась, він втратив один периметр оборони – речник ВМС ЗСУ  Я б не недооцінював ворога, проте ми їх обіграли по всіх ключових напрямках – Малюк  В Україну йде короткочасне похолодання: коли його чекативсі новини дня
Фото і Відео
Фоторепортажі
20.12.2019   Житомирська обл., Україна   Прес-служба командування ДШВ ЗС України

«Марунові берети» підкорюють небо: стрибки з Ан-26

Близько сотні Житомирських десантників здійснили десантування з військово-транспортного літака Ан-26.
Напередодні стрибків військовослужбовці провели передстрибкове тренування, отримали парашути та розподілились по корабельних групах. Десантники здійснювали стрибки з особистою зброєю та спорядженням. Під час десантування були відпрацьовані імітаційні елементи ведення вогню з повітря, а після приземлення - збір на площадці приземлення та виконання визначених завдань.
Десантування здійснювалося на швидкості 300 кілометрів на годину з висоти 600 метрів. Дані стрибки проводилися в рамках планового виконання програми з повітрянодесантної підготовки.
Більшість десантників вже відчули на собі швидкості літака та велику кількість адреналіну у крові, але на борту Ан-26 є і новачки, які нещодавно пройшли підготовку для виконання стрибку з парашутом саме з військово-транспортного літака, адже з нього стрибки значно відрізняються від десантування з вертольоту Мі-8 та мають підвищену складність.
Посадка проводиться в порядку, зворотньому черговості стрибка. Нарешті, літак виїхав на злітну смугу та відірвався від землі, дехто з першачків говорив, що здалося, що це відбулося зі швидкістю світла. І зацікавленістю хлопці та дівчата дивляться у вікно літака, дехто кричить із захопленістю «дивіться, наш Житомир!». Звучить сирена, випускаючий подає команду «Приготуватися!». Один за один, в один потік через вантажний люк десантники покидають повітряне судно. Ось і прийшла черга здійснювати стрибок другій корабельні групі, всі, як один, шістдесят військовослужбовців уважно слухають команди випускаючого.
Керівник стрибків майор Петро Маснюк зазначив, що під час зайнять з повітрянодесантної підготовки військовослужбовці відпрацювали завдання з десантування у тил противника для виконання визначених завдань. Усі військовослужбовці, які були залучені до здійснення стрибків з парашутом, повністю виконали навчальні завдання і удосконалили свій професійний досвід.

Фоторепортажі

всі Фоторепортажі
Популярные теги
история, Россия, фотопроект, протесты, женщины, выборы, искусство, сборная Украины, Киевщина, акции, дети, экология, учения, митинги, животные, Польша, Порошенко, фотоконкурсы, туризм, соревнования, медицина, Шахтер, США, архитектура, авиация, выставки, показы, Війна, зима, терроризм, юмор, обстрелы, стихийные бедствия, самолеты, Карпаты, Майдан, мир, природа, солдат, мода, ВМС, НАТО, фотоподборки, Одесса, Киев, ЗСУ, Путин, спорт, военная техника, общество, Львів, фотография, церковь, Верховная Рада, пляжи, Донбасс, пожары, война, пандемия, оккупация, автомобили, традиции, суд, Дмитрий Дятлов, фестивали, футбол, полиция, марш, ДСНС, Бахмут, Сергей Смоленцев, корабли, передовая, пейзажи, Крым, Нацгвардия, Китай, путешествия, технологии, коронавирус, музыка, тест-драйв, Новый Год, уикенд, люди, Александр Зубко, ВСУ, культура, город, #Євромайдан, праздники, столкновения, живопись, портрет, визиты, карантин, политика, Зеленский, Динамо, дизайн

Fatal error: Uncaught exception 'ErrorException' with message 'fopen(/var/docker/www/kontrakt/cache/tags): failed to open stream: Permission denied' in /var/docker/www/kontrakt/classes/RLSCache/File.php:36 Stack trace: #0 [internal function]: RLSException::error_handler(2, 'fopen(/var/dock...', '/var/docker/www...', 36, Array) #1 /var/docker/www/kontrakt/classes/RLSCache/File.php(36): fopen('/var/docker/www...', 'a') #2 /var/docker/www/kontrakt/classes/RLSCache/File.php(47): RLSCache_File->writeTags() #3 [internal function]: RLSCache_File->__destruct() #4 {main} thrown in /var/docker/www/kontrakt/classes/RLSCache/File.php on line 36