НОВИНИ ДНЯ: Кому потрібно хвилюватися в Кабміні: політолог — про кадрові перестановки найближчим часом  Військові аналітики про російську ракету "Циркон": бойову задачу не виконує  Гуцульська росівниця: як приготувати давно забуту страву української кухні  Які свята у квітні 2024 року: як працюватимуть і відпочиватимуть українці  На тлі потепління. Синоптики попередили, де до кінця робочого тижня пройдуть дощі  У Британії визнали, що не могли б воювати з Росією понад два місяці  Смачні батуринські коржики за 110-літнім рецептом: такими ласували гетьманивсі новини дня
Фото і Відео
Фоторепортажі
25.09.2020   Закарпатська обл., Україна   Офіс Президента України

Робоча поїздка Президента України до Закарпатської області. Офіційний репортаж

У межах робочої поїздки на Закарпаття Президент України Володимир Зеленський взяв участь у представленні Стратегії розвитку Закарпатської області до 2027 року. Глава держави зауважив, що вже кілька разів приїздив у цей регіон, і висловив жаль, що через пандемію коронавірусу Закарпаття цьогоріч не змогли відвідати тисячі туристів.
«Та я вірю, що ми обов’язково здолаємо вірус, і ваш регіон знову гостинно відчинить двері для гостей з України та зі всього світу. Можу запевнити, що туристичний потенціал краю та інфраструктурні умови для жителів Закарпаття є важливим для мене питанням», – сказав Президент.
Також Володимир Зеленський оглянув перебіг капітального ремонту Берегівської центральної районної лікарні імені Бертолона Ліннера, поставив завдання включити реконструкцію пункту пропуску «Ужгород – Вишнє Нємецьке» до «Великого будівництва». Проблему автомобільних черг на прикордонних пунктах пропуску потрібно вирішувати комплексно, адже вона має декілька аспектів, заявив Президент.
Крім того, Глава Держави підписав указ № 403/2020 про встановлення в Україні професійного свята — Дня виноградаря і винороба, яке відзначатиметься щороку в другу неділю листопада.
Закарпаття – це прекрасна частина Української держави, і дуже важливо підтримувати та розвивати цей регіон, заявив Президент Володимир Зеленський під час спілкування з представниками ЗМІ в межах робочої поїздки до Закарпатської області.

Фоторепортажі

всі Фоторепортажі
Популярные теги
коронавирус, #Євромайдан, Львів, стихийные бедствия, юмор, Майдан, Дмитрий Дятлов, протесты, столкновения, Карпаты, животные, терроризм, обстрелы, пляжи, сборная Украины, Польша, Новый Год, тест-драйв, выборы, экология, Киевщина, технологии, Верховная Рада, Россия, учения, Бахмут, ЗСУ, Сергей Смоленцев, уикенд, корабли, Порошенко, природа, культура, туризм, Динамо, марш, карантин, парады, Путин, визиты, пожары, музыка, фестивали, дети, Китай, общество, суд, самолеты, соревнования, Шахтер, дизайн, история, Нацгвардия, выставки, Війна, военная техника, мир, путешествия, искусство, женщины, Киев, праздники, живопись, Александр Зубко, фотоконкурсы, авиация, медицина, ВСУ, фотография, солдат, спорт, фотоподборки, передовая, традиции, автомобили, оккупация, мода, ВМС, НАТО, пандемия, война, фотопроект, акции, Крым, архитектура, политика, Донбасс, город, митинги, США, ДСНС, Зеленский, люди, пейзажи, Одесса, зима, футбол, портрет, полиция, церковь

Fatal error: Uncaught exception 'ErrorException' with message 'fopen(/var/docker/www/kontrakt/cache/tags): failed to open stream: Permission denied' in /var/docker/www/kontrakt/classes/RLSCache/File.php:36 Stack trace: #0 [internal function]: RLSException::error_handler(2, 'fopen(/var/dock...', '/var/docker/www...', 36, Array) #1 /var/docker/www/kontrakt/classes/RLSCache/File.php(36): fopen('/var/docker/www...', 'a') #2 /var/docker/www/kontrakt/classes/RLSCache/File.php(47): RLSCache_File->writeTags() #3 [internal function]: RLSCache_File->__destruct() #4 {main} thrown in /var/docker/www/kontrakt/classes/RLSCache/File.php on line 36