<
НОВИНИ ДНЯ: Тихий співагресор Росії: чотири основні сценарії загроз з боку Лукашенка та Білорусі  Куди зник Путін: майор ЗСУ здивував прогнозом  Печиво з шоколадною крихтою: дуже простий рецепт  В Україні 24 квітня дощі та сильний вітер, на півдні до + 24°  В Україні можна отримати водійські права ще до повноліття, але є нюанс  Синоптикиня повідомила, коли відступлять холоди і до України повернеться тепло  Новий закон про мобілізацію: хто втратить відстрочку та які зміни для її отриманнявсі новини дня
Фото і Відео
Фоторепортажі
02.12.2020   Київ, Україна   football24.ua, ua-football.com, football.ua, footboom.com, bbc.com

Порвав всуху: «Шахтар» вдруге обіграв «Реал» у ЛЧ

Донецький "Шахтар" вдруге поспіль у розіграші групового етапу Ліги чемпіонів переміг чемпіона Іспанії мадридський "Реал". На домашньому стадіоні у Києві гірники перемогли з рахунком 2:0. На виїзді у жовтні "Шахтар" виграв 2:3.
Перший гол у домашньому матчі в другому таймі забив Дентіньйо на 56-й хвилині, а подвоїв перевагу Соломон на 82-й. Іспанці атакували до кінця матчу, але гірники не дали їм забити. Загалом іспанці переважали у грі весь матч, але не змогли нічого зробити біля воріт Трубіна.
"Шахтар" у цьому розіграші групового етапу Ліги чемпіонів виступає у групі В. У ній гірники грають з мадридським "Реалом", італійським "Інтером" та німецькою "Борусією Менхенгладбах". Раніше "Шахтар" двічі розгромно програв "Борусії" - 6:0 та 4:0. Також зіграв унічию з "Інтером" та один раз переміг "Реал".
Наразі після домашньої перемоги над "Реалом" "Шахтар" вийшов на друге місце у групі з 7 очками. Стільки ж має "Реал", а лідером є "Борусія" з 8 очками. "Інтер", з яким "Шахтар" гратиме в останньому турі, має 5 пунктів. Італійці ввечері 1 грудня драматично обіграли "Борусію" 2:3.
Перше та друге місце у групі дає право продовжити виступи у Лізі чемпіонів у плей-офф, а третє - у Лізі Європи. Доля усіх чотирьох команд вирішуватиметься в останньому турі. "Шахтар" у разі перемоги над "Інтером" точно гарантує собі подальші виступи у Лізі чемпіонів, а у разі програшу може лишитись навіть без Ліги Європи.
У нинішньому сезоні вперше з 2015 року Україну в груповому етапі ЛЧ представляють одразу два клуби: донецький "Шахтар" та київське "Динамо". Обидві команди свої домашні матчі проводять у Києві на "Олімпійському". Ігри розводять, щоб одна команда грала вдома, а інша у цей тиждень на виїзді.

Фоторепортажі

всі Фоторепортажі
Популярные теги
самолеты, Одесса, оккупация, ДСНС, сборная Украины, США, карантин, Майдан, Порошенко, Киевщина, коронавирус, полиция, ВСУ, соревнования, пейзажи, природа, люди, Польша, портрет, Киев, Новый Год, архитектура, экология, пандемия, митинги, Дмитрий Дятлов, выборы, дизайн, футбол, передовая, Динамо, акции, Сергей Смоленцев, Нацгвардия, праздники, живопись, Бахмут, Війна, авиация, фотография, Путин, путешествия, туризм, обстрелы, #Євромайдан, выставки, фотоконкурсы, пожары, Зеленский, музыка, мода, корабли, Россия, столкновения, фотопроект, общество, автомобили, НАТО, суд, Донбасс, история, зима, учения, протесты, Китай, визиты, ЗСУ, Александр Зубко, юмор, фотоподборки, марш, культура, стихийные бедствия, животные, война, уикенд, дети, город, парады, медицина, мир, традиции, спорт, политика, Карпаты, ВМС, технологии, церковь, Шахтер, женщины, фестивали, искусство, военная техника, терроризм, Крым, Львів, пляжи, солдат, Верховная Рада, тест-драйв

Fatal error: Uncaught exception 'ErrorException' with message 'fopen(/var/docker/www/kontrakt/cache/tags): failed to open stream: Permission denied' in /var/docker/www/kontrakt/classes/RLSCache/File.php:36 Stack trace: #0 [internal function]: RLSException::error_handler(2, 'fopen(/var/dock...', '/var/docker/www...', 36, Array) #1 /var/docker/www/kontrakt/classes/RLSCache/File.php(36): fopen('/var/docker/www...', 'a') #2 /var/docker/www/kontrakt/classes/RLSCache/File.php(47): RLSCache_File->writeTags() #3 [internal function]: RLSCache_File->__destruct() #4 {main} thrown in /var/docker/www/kontrakt/classes/RLSCache/File.php on line 36