НОВИНИ ДНЯ: Гуцульська росівниця: як приготувати давно забуту страву української кухні  Які свята у квітні 2024 року: як працюватимуть і відпочиватимуть українці  На тлі потепління. Синоптики попередили, де до кінця робочого тижня пройдуть дощі  У Британії визнали, що не могли б воювати з Росією понад два місяці  Смачні батуринські коржики за 110-літнім рецептом: такими ласували гетьмани  Ще буде короткочасне похолодання: синоптикиня розповіла, якої погоди чекати в Україні  Франція найближчим часом зможе передати Україні майже 80 установок Caesarвсі новини дня
Фото і Відео
Фоторепортажі
02.12.2020   Київ, Україна   football24.ua, ua-football.com, football.ua, footboom.com, bbc.com

Порвав всуху: «Шахтар» вдруге обіграв «Реал» у ЛЧ

Донецький "Шахтар" вдруге поспіль у розіграші групового етапу Ліги чемпіонів переміг чемпіона Іспанії мадридський "Реал". На домашньому стадіоні у Києві гірники перемогли з рахунком 2:0. На виїзді у жовтні "Шахтар" виграв 2:3.
Перший гол у домашньому матчі в другому таймі забив Дентіньйо на 56-й хвилині, а подвоїв перевагу Соломон на 82-й. Іспанці атакували до кінця матчу, але гірники не дали їм забити. Загалом іспанці переважали у грі весь матч, але не змогли нічого зробити біля воріт Трубіна.
"Шахтар" у цьому розіграші групового етапу Ліги чемпіонів виступає у групі В. У ній гірники грають з мадридським "Реалом", італійським "Інтером" та німецькою "Борусією Менхенгладбах". Раніше "Шахтар" двічі розгромно програв "Борусії" - 6:0 та 4:0. Також зіграв унічию з "Інтером" та один раз переміг "Реал".
Наразі після домашньої перемоги над "Реалом" "Шахтар" вийшов на друге місце у групі з 7 очками. Стільки ж має "Реал", а лідером є "Борусія" з 8 очками. "Інтер", з яким "Шахтар" гратиме в останньому турі, має 5 пунктів. Італійці ввечері 1 грудня драматично обіграли "Борусію" 2:3.
Перше та друге місце у групі дає право продовжити виступи у Лізі чемпіонів у плей-офф, а третє - у Лізі Європи. Доля усіх чотирьох команд вирішуватиметься в останньому турі. "Шахтар" у разі перемоги над "Інтером" точно гарантує собі подальші виступи у Лізі чемпіонів, а у разі програшу може лишитись навіть без Ліги Європи.
У нинішньому сезоні вперше з 2015 року Україну в груповому етапі ЛЧ представляють одразу два клуби: донецький "Шахтар" та київське "Динамо". Обидві команди свої домашні матчі проводять у Києві на "Олімпійському". Ігри розводять, щоб одна команда грала вдома, а інша у цей тиждень на виїзді.

Фоторепортажі

всі Фоторепортажі
Популярные теги
музыка, мир, марш, Китай, терроризм, Польша, пляжи, Новый Год, протесты, Александр Зубко, показы, природа, автомобили, война, Карпаты, Россия, Львів, Нацгвардия, Шахтер, Війна, стихийные бедствия, парады, солдат, архитектура, женщины, Крым, ЗСУ, история, полиция, обстрелы, корабли, искусство, Сергей Смоленцев, футбол, Киевщина, коронавирус, живопись, технологии, Динамо, самолеты, животные, Верховная Рада, праздники, спорт, передовая, фотография, фотоподборки, НАТО, мода, визиты, медицина, дети, Порошенко, Дмитрий Дятлов, экология, дизайн, зима, Донбасс, ВСУ, фестивали, Киев, пейзажи, политика, путешествия, Зеленский, культура, пандемия, оккупация, ВМС, выставки, уикенд, сборная Украины, карантин, соревнования, юмор, ДСНС, Майдан, авиация, портрет, Бахмут, церковь, учения, общество, Путин, военная техника, митинги, #Євромайдан, выборы, туризм, фотоконкурсы, США, суд, люди, фотопроект, акции, традиции, город, пожары, Одесса, столкновения

Fatal error: Uncaught exception 'ErrorException' with message 'fopen(/var/docker/www/kontrakt/cache/tags): failed to open stream: Permission denied' in /var/docker/www/kontrakt/classes/RLSCache/File.php:36 Stack trace: #0 [internal function]: RLSException::error_handler(2, 'fopen(/var/dock...', '/var/docker/www...', 36, Array) #1 /var/docker/www/kontrakt/classes/RLSCache/File.php(36): fopen('/var/docker/www...', 'a') #2 /var/docker/www/kontrakt/classes/RLSCache/File.php(47): RLSCache_File->writeTags() #3 [internal function]: RLSCache_File->__destruct() #4 {main} thrown in /var/docker/www/kontrakt/classes/RLSCache/File.php on line 36