<
НОВИНИ ДНЯ: Не тільки Донбас. Росія цього року хоче захопити Запорізьку область, - Павлюк  Путін, імовірно, хоче покарати Шойгу за недосягнення військових цілей Кремля, - ISW  Павлюк підтвердив, що у росіян є план захоплення Харкова і Сум  Похолодання і заморозки: погода в Україні 4 травня зміниться   Якщо Трамп знову стане президентом: Кулеба відповів, чи хвилюється він з цього приводу  У НАТО звинуватили Росію в зловмисних діях проти країн Альянсу  Портал в інший світ: біля берегів Мексики знайшли бездонну вирву з таємними тунелямивсі новини дня
Прес-релізи
Товари та послуги
31.05.2017 533

Опублікована програма Міжнародної конференції «Технології та інновації: від землі до готового продукту», адресована садівничій та переробній галузям

22-23 червня 2017 року, Вінниця, Україна Розважально-готельний комплекс «Гостевія» (С. Стрижавка, 10 км від Вінниці) Офіційний сайт: forum.techdrinks.info

Головний акцент - переробка та збут фруктів і ягід. Одна з ключових тем - ягодоводство в Україні та його перспективи для ринків Європи і світу. Важлива частина конференції - переговори з представниками торговельних і ресторанних мереж.

Дводенна конференція включає теоретичну частину - лекції і доповіді експертів, прикладну - виставки-презентації фреш-продукції, продуктів переробки, техніки і технологій, а також масштабний бізнес-тур.

Конференція буде проходити під егідою Міністерства аграрної політики та продовольства України.

Учасники конференції - підприємства та фермерські господарства, постачальники техніки зі зберігання, заморожування, доопрацювання, переробки і пакування продукції, представники торговельних мереж, підприємств-експортерів. Флагманами заходу стануть найбільші міжнародні компанії BAYER, VORAN (Австрія) і HAYGROVE (Польща).

Актуальними для українських садівників стануть поради та досвід делегації польських експертів зі створення успішного ягідного бізнесу: доктор Павло Кравець, доктор Мирослав Коженьовський (Bayer) і Марек Ямри (HAYGROVE).

Ознайомить  з інноваціями компанії «Артес Політехніка Україна» директор Іван Пухальський в докладі: «Новітні системи захисту саду і ягідника: наперекір граду, дощу, шкідників».

З презентацією «Підготовка плодово-ягідної продукції для сушіння і заморозки (від миття до нарізки), виготовлення плодово-ягідної консервації: соки, джеми, пюре, компоти» виступить Марина Савін, менеджер з продажу італійської компанії M.F.T. srl.

В рамках круглого столу «Інтелектуальна власність на захист ваших інвестицій» виступлять досвідчені юристи патентно-правової фірми «Пахаренко і партнери».

В ході бізнес-туру, запланованого на 23 червня, учасники конференції відвідають компанію «Дари Поділля», де виробляють соки, і компанію «Аграна Фрут», яка випускає фруктово-ягідні наповнювачі,  садівниче і ягідницьке  господарства регіону -  «Агро-Еталон» і «Еко-Ніка». Для горіховодів запланований візит в фермерське господарство «Єфрем», де проведуть майстер-клас по догляду за горіховим садом.

Організатори Міжнародної конференції «Технології та інновації: від землі до готового продукту» - інформаційно-видавничий проект «Технології та інновації».

Ознайомитися з умовами участі, зареєструватися і подивитися повну Програму можна на офіційному сайті: forum.techdrinks.info.

Сторінка конференції в Фейсбук.

Оценка материала:

5.00 / 1
Опублікована програма Міжнародної конференції «Технології та інновації: від землі до готового продукту», адресована садівничій та переробній галузям 5.00 5 1
Прес-релізи / Товари та послуги
31.05.2017 533
Еще материалы раздела «Товари та послуги»
  • 5 переваг Special Edition від Apple 5 переваг Special Edition від Apple

    Буквосполучення SE вже встигло стати називним. Apple позначає ним бюджетні гаджети, орієнтовані на користувачів з помірними вимогами до апаратного забезпечення. Наразі такий неймінг використовується не лише для смартфонів. «Спеціальне видання» також входить до складу сімейства розумних годинників Apple Watch.

  • Незабываемый романтический вечер для двоих: советы от экспертов Незабываемый романтический вечер для двоих: советы от экспертов

    Романтический вечер - прекрасная возможность укрепить отношения и насладиться обществом друг друга. Если вы хотите устроить незабываемый романтический вечер на двоих, но не знаете, с чего начать, воспользуйтесь советами профессионалов из агентства по организации романтических событий.

  • Гідронасоси Гідронасоси

    Гідронасос є серцем гідравлічної системи, адже це ключовий компонент будь-якої гідравлічної системи, адже він відповідає за перетворення механічної енергії на енергію потоку рідини. Ця рідина, зазвичай гідравлічне масло, циркулює по системі, приводячи в дію гідравлічні циліндри, мотори та інші механізми.

  • Як урізноманітнити сніданок: топ-5 корисних сніданків Як урізноманітнити сніданок: топ-5 корисних сніданків

    Більшість експертів по здоровому харчуванню приділяють сніданку найважливішу роль. Він допомагає організму не тільки пробудитися, а і надає йому імпульс на відновлення сил після нічного сну. Правильний сніданок покращує роботу серцево-судинної, травної систем, запускає обмін речовин, постачає енергію на весь день. Близько третини дорослих людей регулярно пропускають сніданки, посилаючись на причину нестачі часу на приготування. Не треба нехтувати ранковим прийомом їжі - замовляйте доставку сніданків у Львові.

  • Подарки и сувенирная продукция для компаний Подарки и сувенирная продукция для компаний