<
НОВИНИ ДНЯ: В Україні об'єднують університети. Навіщо це роблять і хто підпаде під укрупнення  Уряд вирішив продати великий готель в центрі Києва  Лукашенко заявив, що сусідні країни "озброєні до зубів", і пригрозив "ядеркою"  Глазур для паски: 11 хитрощів для ідеального приготування  Коли Поливаний понеділок 2024 року: дата, історія та звичаї свята  Тепле, проте не спекотне: синоптикиня розповіла, чого чекати від погоди цього літа  Україна посилить дальні удари по Росії – командувач британської арміївсі новини дня
21.03.2018 814

На имущество компаний Фирташа могут наложить арест

В настоящее время в компаниях Фирташа проводятся санкционированные обыски.

Генеральная прокуратура Украины будет хлопотать об аресте имущества предприятий, подконтрольных украинскому бизнесмену Дмитрию Фирташу, которые подозреваются в уклонении от уплаты налогов. Об этом в своем Facebook заявил генпрокурор Юрий Луценко.

“В настоящее время проводятся санкционированные обыски в офисных помещениях предприятий реального сектора экономики и торговцев ценными бумагами, которые причастны к совершению преступлений. Для обеспечения возмещения платежей планируется наложение ареста на имущество предприятий“, - написал Луценко.

Юрій Луценко: Департаментом у сфері економіки ГПУ за оперативного супроводження Нацполіції, розслідується кримінальне провадження за фактами ухилення від сплати податків підконтрольних українському олігарху Д.Фірташу, підприємств, а саме: ПРАТ «СЄВЄРОДОНЕЦЬКЕ ОБ'ЄДНАННЯ АЗОТ», ПАТ «АЗОТ», ПАТ «РІВНЕАЗОТ», ДП «ХІМІК» ПАТ «АЗОТ» з використанням низки фіктивних підприємств та підконтрольних страхових компаній.

Орієнтована сума ухилення від сплати податків складає понад 500 млн. грн.
На даний час проводяться санкціоновані обшуки в офісних приміщеннях підприємств реального сектору економіки та торгівців цінними паперами, які причетні до вчинення злочинів.
Для забезпечення відшкодування платежів планується накладення арешту на майно підприємств.

Оценка материала:

5.00 / 1
На имущество компаний Фирташа могут наложить арест 5.00 5 1
Бізнес / Ринки та компанії
21.03.2018 814
Еще материалы раздела «Ринки та компанії»