<
НОВИНИ ДНЯ: Традиційні великодні страви: що їли у світле свято наші предки і чому це не лише паска та яйця  Українцям розповіли про погоду у вихідні. Чи можна їхати на природу?  В МВФ назвали суму бюджетної підтримки, яку потребує Україна цього року  Що означає знищення Ту-22М3 та чи поменшає атак на Україну: пояснення експерта  Синоптики розповіли про погоду на вихідні в Україні  Де дешевше жити: Держстат опублікував рейтинг українських регіонів  Освіта мрії. Як школярам з України вступити до Гарварду і що для цього потрібновсі новини дня
Політика
Європа
04.08.2020 580

В Польше новый арест по делу Новака

Польские силовики задержали местного предпринимателя Александра Д. по делу экс-министра транспорта Польши и бывшего руководителя Укравтодора Славомира Новака.

Об этом во вторник, 4 августа, сообщила представитель окружной прокуратуры в Варшаве Александра Скшиняж в комментарии Польскому радио.
По ее данным, Александр Д. представляет польскую компанию, которая хотела получить контракт на строительство и ремонт одной из автодорог в Украине.
"После приведения в прокуратуру Александру Д. предъявлено обвинение в обещании предоставления материальной выгоды в большом количестве Славомиру Н.", - сказала Скшиняж.

Оценка материала:

5.00 / 1
В Польше новый арест по делу Новака 5.00 5 1
Політика / Європа
04.08.2020 580
Еще материалы раздела «Європа»