<
НОВИНИ ДНЯ: В Украине в понедельник, 6 мая, ожидается облачная погода. Местами возможны кратковременные дожди  Як визначатимуть придатність до служби в армії: у Міноборони роз’яснили критерії для ВЛК  Замініть всього лише один інгредієнт – і звичний салат "Мімоза" заграє новими фарбами  В Україні потеплішає, але будуть грози: прогноз на початок тижня  Найбільше падіння за 65 років: ціни на какао різко обвалились  Чи готова Франція до інтенсивної війни: генерал розкритикував президента Макрона  Погода змінюється: в Україну йдуть дощі та грозивсі новини дня
Політика
Україна
20.02.2021 1138

Україна ввела санкції проти російської мережі Спортмастер

Україна ввела санкції проти російської мережі роздрібної торгівлі "Спортмастер". Компанія спеціалізується на торгівлі спортивними товарами і має декілька магазинів в Україні.

Відповідний указ опубліковано на сайті президента.

Повідомляється, що санкції поширюються на компанію Sportmaster Operations Pte. Ltd, яка зареєстрована в Сінгапурі. Це компанія володіє однойменною мережею магазинів спортивних товарів в Росії, Білорусі, Казахстані, Китаї, Польщі та Україні.

Згідно з даними українського Єдиного реєстру юридичних осіб, Sportmaster Operations Pte. Ltd є засновником ТОВ "Спортмастер Україна" і володіє часткою в 99%.

Нагадаємо, сьогодні на сайті президента з'явилися укази про введення санкцій проти нардепа Віктора Медведчука, його дружини Оксани Марченко і ще низки осіб, яких пов'язують з фінансуванням терористичної діяльності на Донбасі.

До списку санкцій також потрапили 19 юридичних осіб. Частину з них підозрюють в тому, що вони замішані в незаконному вугільному бізнесі і вивозять донбаське вугілля до Російської Федерації. Також передбачається, що після легалізації в Росії таке вугілля могло потрапити до України.

Оценка материала:

5.00 / 1
Україна ввела санкції проти російської мережі Спортмастер 5.00 5 1
Політика / Україна
20.02.2021 1138
Еще материалы раздела «Україна»