<
НОВИНИ ДНЯ: Обмежено придатних вже немає: що чекає на військових та військовозобовʼязаних, які мають цей статус  Чисельність російських військ в Україні значно збільшилася: Павлюк назвав цифру  Курячі крильця в томатному маринаді: простий і смачний рецепт  Повернення біженців з-за кордону відкладається: оновлений прогноз до 2026 року  Нова військова допомога може послабити ворога і дати стратегічну ініціативу Україні, - Павлюк  Бойових вильотів на F-16 поки немає – все інше можливе: генерал заінтригував щодо постачання західних літаків  Як приготувати домашні хотдоги в духовцівсі новини дня
Політика
Україна
06.12.2012 6286

Президентським чиновникам збільшили витрати на утримання

Кабінет міністрів перерозподілив видатки держбюджету, передбачені для Держуправління справами (ДУС) при президентові України на 2012 рік.

Згідно з розпорядженням КМУ, на 3,225 млн грн скорочені витрати на обслуговування та організаційне, інформаційно-аналітичне, матеріально-технічне забезпечення діяльності президента та Адміністрації Президента. На ці витрати буде спрямовано лише 670,6 тис. грн.

Разом з тим витрати на медичні послуги медустановами, підпорядкованими ДУСі, збільшуються на 2,304 млн грн.

Також на 250 тис. грн будуть збільшені витрати на збереження природно-заповідного фонду в національних природних парках і заповідниках.

Текст розпорядження цитують «Коментарі».

Оценка материала:

5.00 / 2
Президентським чиновникам збільшили витрати на утримання 5.00 5 2
Політика / Україна
06.12.2012 6286
Еще материалы раздела «Україна»