<
НОВИНИ ДНЯ: В Україні об'єднують університети. Навіщо це роблять і хто підпаде під укрупнення  Тепле, проте не спекотне: синоптикиня розповіла, чого чекати від погоди цього літа  Перед вихідними в Україні будуть дощі та грози: де знадобиться парасолька   На 26 квітня в Україні прогнозують дощі та грози  В Україні 26 квітня дощі та грози, на південному сході прогріє до 26°  Частину областей накриють дощі, попереджають про грози й туман: погода на 26 квітня  Прогноз погоди на 26 квітня: де знову очікуються сильні заморозкивсі новини дня
Україна-2022
Сочинения
10.06.2013 2337

Україну врятують реалісти і раціоналісти

Наша країна займає особливе місце в Європі. Жодна інша європейська країна не може похвалитися таким економічним потенціалом. Якщо б така країна, як Японія, наприклад, отримала б від природи такі ресурси, то, можливо вона б зайняла почесне перше місце серед економік світу.

Справді, в Україні, як і в Греції, є все! Варто пригадати наші чорноземи, які під час Другої Світової війни німці вивозили за кордон. Ще з часів трипілля наша країна славилася своїми родючими землями. Україна багата й іншими ресурсами. Російська імперія, а пізніше й комуністи, особливо цінувала ці території. Варто лише пригадати думки Леніна щодо того, що без України революція не здобуде перемоги. А перечитавши Івана Франка та інших західноукраїнських письменників, ми дізнаємося, що колись Карпати були багаті на нафту! Але звісно більшість наших ресурсів знаходяться  на Донбасі, де є величезне родовище вугілля та інших ресурсів.

Але, на жаль, величезна  частина ресурсів вже витрачена, а Україна й досі пасе задніх серед світових економік. Звісно, такий результат не може задовольнити українців. Чому так сталося і хто винний? Мені здається, таке питання ставити безглуздо. Оскільки, намагаючись знайти відповідь на це питання, ми ризикуємо зайти в глухий кут. Вже було витрачено занадто багато часу та сил на висвітлення найгірших моментів в історії нашої країни та розповіді про її ворогів. Можливо, правда, що той, хто забув про минуле, не матиме права на майбутнє, але це не означає, що можна відмовитись від руху вперед.

Ситуація в нашій країні, дійсно, дуже важка. Вже й Білорусія випередила нас за рівнем достатку, а в нашій країні продовжують скорочувати обсяги виробництва. Те, що час від часу уряд країни виставляє на аукціон частину державного сектору, свідчить ще й про те, що в найближчий час в Україні може не вистачити коштів на закриття бюджету.

Саме тому, я вважаю, що в наш час люди, які займаються лише відновленням популярності вишиванок та українських народних пісень, не є патріотами. Справжній патріот в наш час повинен набути трохи іншого характеру. Бути реалістом і раціоналістом. Оскільки нашій країні зараз потрібні саме такі люди, що здатні на конкретні дії, а не гучні заклики.

Але що ж робити для виходу з такої складної ситуації ? Насправді, це не так складно, як здається. Для цього лише потрібно, щоб кожен добросовісно виконував свою роботу та при цьому розумів, що все повинно йти на користь держави й усього народу. Кожна держава намагається піднятися над іншими, але для цього народ повинен розуміти, що держава це є народ! А тому саме народ повинен боротися за це підняття.

Особисто я мрію про те, щоб здобувши певний капітал, почати власний бізнес в Україні, який піде на користь не лише мені, а усій державі. Мені здається, що навіть зараз найперспективнішою галуззю економіки в Україні є харчова промисловість. Дійсно, ця галузь потребує величезного стартового капіталу, який мені здобути буде дуже важко. Але світова ситуація вказує на те, що зусилля на здобуття стартового капіталу не будуть марними, адже зараз світ потребує все більше й більше їжі, а більшість країн постачальників вже майже вичерпали свій потенціал й не можуть значно збільшити обсяги виробництва харчів.

Варто пригадати, що зараз світовою житницею стала Канада, країна з найбільшою діаспорою українців. Це свідчить про те, що наш народ справді дуже працьовитий і здатен відновити колишню славу нашого краю.

Для досягнення моїх цілей необхідна й певна підтримка держави. Кажуть, що кожен народ заслуговує тієї влади, яку має. Тому кожен українець повинен зрозуміти, яких саме перетворень потребує наша країна. І тоді серед безкраїх полів нашої батьківщини знову почне працювати техніка для посіву хліба.

Денис Салов, Черкаси

Оценка материала:

5.00 / 1
Україну врятують реалісти і раціоналісти 5.00 5 1
Україна-2022 / Сочинения
10.06.2013 2337
Еще материалы раздела «Сочинения»
  • Terra Incognita сучасного світу Terra Incognita сучасного світу

    В житті наймеморабільнішими моментами є ті, коли відбувається щось неймовірно несхоже на звичайне буденне життя, а що може бути більш несхожим, ніж подорож в далеку країну чи невідомий куток своєї. Під час подорожей навіть час змінює свій біг. І ти наче опиняєшся зовсім в іншому вимірі, де іншим є не тільки оточуючий свій, а й ти сам. А місця, в яких ти побуваєш, назавжди залишають щось в середині людини, яка відвідала це місце. Саме тому мені хочеться присвятити своє життя подорожам.

  • Cпорт. Каким мы видим его в 2032 году Cпорт. Каким мы видим его в 2032 году

    Прежде всего, это намного большая зрелищность, новые виды соревнований, целые гибриды из разных спортивных дисциплин. Биатлон, триатлон ведь тоже гибриды. А что появится еще?

  • Украина в будущем Украина в будущем

    Лично я хотел бы жить в стране, в которой не будет проблем с преступностью. Для этого нужно составить четкие границы, судья должен быть строже с убийцами детей и женщин.

  • Зеленая Украина – 2032 Зеленая Украина – 2032

    Человечество даже не представляет себе, какие масштабные экологические катастрофы могут произойти в будущем, и какой огромный вред они могут нанести цивилизации.

  • Судебная система будущего Судебная система будущего

    В наше время коррупционность судебных органов не имеет границ, однако, опираясь на тему «Украина в будущем – страна, в которой я хотел бы жить», представляю читателям суд нашей страны, только в 2032 году.