<
НОВИНИ ДНЯ: Байден і Трамп погодилися на два раунди дебатів: коли вони відбудуться  Як приготувати смачні голубці: чим замінити рис у фарші  Потеплішає до +21: Гідрометцентр розповів, на яку погоду очікувати мешканцям Київщини  В Україні знову теплішає: якою буде погода 17 травня  Чи реально мобілізуватися на цивільну посаду в армії: в Міноборони відповіли  Погода в Україні зміниться: синоптик розказала, до чого готуватись  До України повертається потепління: чи скрізь погода потішить 17 травнявсі новини дня
13.08.2013 15:00 1369

Вінницький Roshen масово скорочує працівників

Через проблеми з експортом продукції Roshen на вінницькій кондфабриці корпорації під скорочення підпадає близько 400 працівників.  

Про це повідомив директор Вінницької кондитерської фабрики Олександр Білик.

«Потужності фабрики працювали в основному на російський ринок. Щоб перелаштуватись на випуск нових видів продукції, нам потрібен час. На період реорганізації, виходячи з реальних можливостей підприємства, мусимо скорочувати людей. Намагаємось, щоб скорочення зачепило якомога менше працівників, але таких може бути близько 400 осіб», - повідомив Білик.

За його словами, усім працівникам, які підпадають під скорочення, запропонують з жовтня перейти на сезонну роботу - пакування новорічних подарунків. А в разі сприятливого розвитку ситуації обіцяють повернути на підприємство.

Тим часом на фабриці проводять реорганізацію і працюють над запуском у виробництва нових видів продукції. Окрім того, йде активний пошук нових ринків збуту.

За повідомленням Укрінформу.

Оценка материала:

5.00 / 1
Вінницький Roshen масово скорочує працівників 5.00 5 1
Бізнес / Ринки та компанії
13.08.2013 15:00 1369
Еще материалы раздела «Ринки та компанії»