<
НОВИНИ ДНЯ: "Здувся та перевзувся": в РФ засудили Трампа, який не завадив Конгресу проголосувати за виділення допомоги Україні  Через затримку Конгресом допомоги Україна втратила території на сході, – Білий дім  Українці відповіли, що робитимуть у разі загострення або затягування війни  Як зробити різнокольорові яйця за допомогою натуральних барвників  В Україні об'єднують університети. Навіщо це роблять і хто підпаде під укрупнення  Уряд вирішив продати великий готель в центрі Києва  Лукашенко заявив, що сусідні країни "озброєні до зубів", і пригрозив "ядеркою"всі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
25.09.2013 17:30 1226

ЖЕКи в Україні будуть існувати ще з десяток років - експерт

Екс-міністр житлово-комунального господарства Олексій Кучеренко вважає, що незважаючи на іниціативу створення ОСББ і намір ліквідувати ЖЕКи, останні проїснують в Україні як мінімум 10 років.  

Кучеренко зазначив, що у 2015 році максимум 15% будинків будуть утримуватися за допомогою ОСББ, а не 70%, як було заплановано. "Тобто ОСББзація провалилася ... Вони (ЖЕКи) ще 10-15 років проїснують по всій країні", - вважає Кучеренко.

Він наголосив, що единим плюсом на даний момент програми по створенню ОСББ є те, що стосунки громадян з ЖЕКами стали нормалізуватися.

Нагадаємо,заступник голови ГО «Спілка власників житла Києва», член Національної ради з питань ОСББ Михайло Березовчук повідомив, що більшість зареєстрованих об'єднань громадян–власників житла в Україні фактично не працюють.

За повідомленням УНН.

Оценка материала:

5.00 / 1
ЖЕКи в Україні будуть існувати ще з десяток років - експерт 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
25.09.2013 17:30 1226
Еще материалы раздела «Суспільство»