<
НОВИНИ ДНЯ: Блінкен зробив гучну заяву про удари по РФ американською зброєю  Російська пропагандистка Симоньян уже “знайшла” причетних до замаху на Фіцо  Короткочасні грози з проясненнями: синоптик дала прогноз погоди в Україні на 17 травня  Україна тисне на Байдена, щоб отримати дозвіл бити по РФ: що кажуть в Білому домі  Як приготувати відбивні з ідеальним щільним кляром  ЗСУ атакували секретну військову базу РФ у горах Криму: що про це відомо  В Україні 16 травня переважно без опадів, вдень до +18°всі новини дня
Політика
Україна
17.12.2013 58682

Майдан не вдасться втримати на свята - Фесенко

Утримати цільність та велику кількість людей на Майдані буде складно, особливо на свята, вважає політичний експерт Володимир Фесенко.  

Фесенко наголошує, що обидві сторони зайшли у певний глухий кут та мають шукати вихід шляхом переговорів.

«Зараз всі втомлені, і активісти, і «Беркут», і політики. Саме тому зараз потрібен компромісний варіант, аби зняти нинішнє політичне протистояння в центрі Києва. Це не розв'яже повністю кризу, але може стати вагомим приводом для заспокоєння людей. Поки ж не видно, як можна швидко розв'язати ситуацію. Проте утримати цільність та велику кількість людей на Майдані буде складно, особливо на свята» - сказав політолог.

«Якщо цього тижня почнуться реальні переговори про вихід з кризи, або будуть ухвалені політичні рішення, такі як звільнення, то це буде сприйнято як привід припинити протистояння на даний момент. Опозиція ж погодиться на зменшення протестної активності лише за умов одночасного виведення з Києва внутрішніх військ і частини «Беркуту». Тобто мають бути зустрічні рухи», - вважає Фесенко.

За матеріалами Gazeta.ua

Оценка материала:

4.43 / 7
Майдан не вдасться втримати на свята - Фесенко 4.43 5 7
Політика / Україна
17.12.2013 58682
Еще материалы раздела «Україна»