<
НОВИНИ ДНЯ: Хто з українців зможе отримати паспорт за кордоном: перелік категорій чоловіків  Прогноз погоди на 26 квітня: де знову очікуються сильні заморозки  США оголосили новий пакет допомоги Україні: що в ньому  Дощі, грози та заморозки: синоптик розказвав, де чекати негоди до кінця тижня  Рецепт рибного супу з лососем  Україна має найвищу в Європі готовність воювати за свою країну  Весняне тепло повертається: на сході й півдні прогнозують до +27°всі новини дня
Політика
Україна
04.04.2014 8538

Телеканал Арбузова передадуть на потреби суспільного мовлення

Одним із стратегічних кроків Національного банку є реалізація прозорої та відкритої політики. При цьому відомство упровадило ряд заходів щодо економії та скорочення витрат, серед іншого, що стосується ТОВ «Банківське телебачення».

Так наразі проводиться зовнішній міжнародний аудит консолідованої фінансової звітності Національного банку України, до складу якої входить і звітність ТОВ «Банківське телебачення», повідомляє прес-служба НБУ.

Також Національним банком опрацьовується питання щодо можливих шляхів передачі, в межах чинного законодавства, цілісного майнового комплексу (майна) ТОВ «Банківське телебачення» для потреб державної телерадіоорганізації, на базі якої обговорюється створення суспільного мовлення. Найближчим часом будуть проведені усі необхідні консультації з відповідними державними органами.

Прес-служба наголошує, що Національний банк діє в інтересах держави, банківської системи, її вкладників та не залишається осторонь державних процесів у країні і один із перших підтримав необхідність ефективних змін в економічній, банківській та фінансовій сферах. Тож, після прийняття відповідного рішення щодо подальшої діяльності ТОВ «Банківське телебачення», про це буде повідомлено громадськість.

Оценка материала:

5.00 / 1
Телеканал Арбузова передадуть на потреби суспільного мовлення 5.00 5 1
Політика / Україна
04.04.2014 8538
Еще материалы раздела «Україна»