<
НОВИНИ ДНЯ: Лукашенко заявив, що сусідні країни "озброєні до зубів", і пригрозив "ядеркою"  Глазур для паски: 11 хитрощів для ідеального приготування  Коли Поливаний понеділок 2024 року: дата, історія та звичаї свята  Тепле, проте не спекотне: синоптикиня розповіла, чого чекати від погоди цього літа  Україна посилить дальні удари по Росії – командувач британської армії  Які дріжджі найкраще використовувати для випікання паски  Перед вихідними в Україні будуть дощі та грози: де знадобиться парасолька всі новини дня
Політика
Україна
08.04.2014 3064

Харків зачистили антитерористичною операцією

В результаті проведення антитерористичної операції в Харкові сьогодні зранку було затримано більше 70 сепаратистів

Як зазначили в міліції, спецоперація МВС у Харкові проводилася без застосування вогнепальної зброї. Будівлю ОДА, яку підпалювали вночі, звільнено. Затриманих доправляють до Полтави та Києва.

У антитерористичній операції брали участь, зокрема, бійці окремого полку спеціального призначення «Ягуар» Внутрішніх військ МВС України, який прибув зі свого постійного місця дислокації (Калинівка, Вінницька область).

До наведення порядку у Харкові залучений також особовий склад та підрозділи спецпризначення МВС з інших областей країни.

Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков заявив, що у МВС достатньо сил і засобів, щоб навести лад і підтримувати порядок у всіх східних областях України, де зафіксовано насильницькі сепаратистські прояви.

За матеріалами Еспресо.TV

Оценка материала:

3.67 / 3
Харків зачистили антитерористичною операцією 3.67 5 3
Політика / Україна
08.04.2014 3064
Еще материалы раздела «Україна»