<
НОВИНИ ДНЯ: В Україні об'єднують університети. Навіщо це роблять і хто підпаде під укрупнення  Тепле, проте не спекотне: синоптикиня розповіла, чого чекати від погоди цього літа  Перед вихідними в Україні будуть дощі та грози: де знадобиться парасолька   На 26 квітня в Україні прогнозують дощі та грози  В Україні 26 квітня дощі та грози, на південному сході прогріє до 26°  Частину областей накриють дощі, попереджають про грози й туман: погода на 26 квітня  Прогноз погоди на 26 квітня: де знову очікуються сильні заморозкивсі новини дня
Політика
Україна
16.04.2014 5134

У Маріуполі скоєно напад на військову частину. Є поранені (оновлено)

Люди, які зібралися біля воріт військової частини №3057 в Маріуполі і вимагали від військових «поділитися зброєю».

Як повідомляють «Мариупольские новости», люди почали закидати частину коктейлями Молотова загорівся автозак. У відповідь пролунали попереджувальні постріли.

Кілька куль потрапили в житловий будинок за адресою пр. Нахімова, 174. Постраждали дві квартири. В одній куля пробила двері, в іншій - на 5 поверсі - вікно і газову колонку. Мешканці будинку стали вибігати на вулицю, побоюючись витоку газу.

Станом на 22:00 з військової частини почали стріляти на ураження, є постраждалі.

За даними видання, поранено 5 осіб. Двох людей з важкими пораненнями - один з них співробітник міліції - і трьох з легкими пораненнями, відвезли в міські лікарні. На місці подій знаходяться чотири карети швидкої допомоги.

Станом на 22:45 стрільба одиночними пострілами триває. Кількість людей під будівлею частини помітно скоротилося. Йдучи, люди обіцяють повернутися на світанку. Як розвиватимуться події покаже ранок.

Как написал на своей странице координатор группы «Информационное Сопротивление» Дмитрий Тымчук, на данный момент украинские военнослужащие отбили две атаки, применив оружие на поражение.

Часть штурмуют «зеленые человечки». Однако, по данным ИС, это не российские военнослужащие, а боевики из местных сепаратистов, имеющие базовую военную подготовку, и одетые в соответствующую форму без знаков различия. Руководят ими представители ГРУ ГШ ВС РФ.

Оценка материала:

3.67 / 3
У Маріуполі скоєно напад на військову частину. Є поранені (оновлено) 3.67 5 3
Політика / Україна
16.04.2014 5134
Еще материалы раздела «Україна»