<
НОВИНИ ДНЯ: Прогноз погоди на 26 квітня: де знову очікуються сильні заморозки  США оголосили новий пакет допомоги Україні: що в ньому  Дощі, грози та заморозки: синоптик розказвав, де чекати негоди до кінця тижня  Рецепт рибного супу з лососем  Україна має найвищу в Європі готовність воювати за свою країну  Весняне тепло повертається: на сході й півдні прогнозують до +27°  Дощі не всюди та "цікава" температура. Синоптик дала прогноз на 25 квітня в Українівсі новини дня
06.08.2014 1014

Криму зачищають від українського мобільного зв’язку

З ранку середи Крим повністю відключений від зв'язку «МТС-Україна».

На відсутність зв’язку почали скаржитися абоненти Ялти, Керчі, Бахчисарая і як виявилося, зв’язок «МТС-Україна» у середу відсутній на всьому півострові.

У колл-центрі компанії повідомили, що в Криму дійсно зараз відсутній зв'язок. Як довго його не буде, тут не кажуть. «У компанії зараз немає доступу до свого обладнання в Криму», – повідомили в сервісному центрі, відзначивши, що оператор робить усе можливе, щоб поновити зв’язок.

У вівторок вранці у сімферопольських абонентів «МТС-Україна» пропав мобільний зв’язок. «Влада» Криму заявила, що протягом двох діб інші кримські абоненти українського мобільного оператора також будуть відключені від зв'язку.

Така ж заява пролунала у вівторок від начальника управління зв'язку й інформаційних технологій «уряду» Севастополя Вадима Дворяненка, який повідомив, що в Севастополі протягом доби будуть відключені від зв'язку всі абоненти оператора «МТС-Україна».

У компанії українського оператора повідомили, що в Сімферополі виникли проблеми зі зв'язком, з незалежних від оператора причин.

Тут також запевнили, що заяви про те, що компанія має намір залишити кримський ринок, не відповідають дійсності. Як відзначили в прес-службі, «це суперечить суті їх бізнесу».

За матеріалами: Крим.Реалії

Оценка материала:

5.00 / 1
Криму зачищають від українського мобільного зв’язку 5.00 5 1
Бізнес / Ринки та компанії
06.08.2014 1014
Еще материалы раздела «Ринки та компанії»