<
НОВИНИ ДНЯ: Тепло, хмарність та подекуди грози: прогноз погоди на 29 квітня  Мобілізація, сесія НМТ, правила для водіїв та свята: на які зміни чекати у травні  Фінансовий гороскоп на тиждень: на кого зі знаків зодіаку чекає прибуток 29 квітня – 5 травня  Що зірки нам пророкують: гороскоп на 29 квітня-5 травня 2024 року  Дощі та грози, але не всюди. Синоптики розповіли про погоду на 29 квітня  В Україні заблокували понад 2500 сайтів онлайн-казино, - Офіс генпрокурора  В Україні від 1 травня набувають чинності важливі зміни до ПДР: що треба знати водіямвсі новини дня
Фото і Відео
Фоторепортажі
07.07.2017   Миколаївська обл., Україна   Міністерство оборони України

Миколаївські десантники перевірили техніку на готовність долати водні перешкоди з ходу

Підрозділи десантно-штурмової бригади, які залучатимуться до участі у тактичних навчаннях, здійснили перевірку техніки до подолання водних перешкод з ходу методом «замочування». Перевірялася колісна та гусенична техніка батальйонів, підрозділів артилерії та протиповітряної оборони. Це був завершальний етап злагодження батальйонів та дивізіонів перед бригадними навчаннями.
Колона техніки була розгорнута на березі річки Південний Буг, визначена послідовність заходу машин у воду, позначені місця в’їзду і виїзду. Також були розгорнуті засоби евакуації техніки та екіпажів з води на випадок надзвичайної ситуації.
Попередньо, на всіх машинах, які залучалися до «замочування», були проведені необхідні роботи з герметизації корпусів. Екіпажі бойових машин пройшли відповідне навчання, засвоїли вимоги, обсяг і порядок виконання робіт для підготовки техніки до руху на плаву.
Машина, яка заходить у воду, спершу зачіплюється тросом з черговим тягачем для страхування. Після того, як машина заходить у воду до глибини приблизно 1 метр — зупинка. Екіпаж бойової машини візуально перевіряє герметичність корпусу зсередини, у моторному та у десантному відділенні, контролює роботу систем та механізмів, насосного обладнання. Далі старший машини доповідає на берег про готовність чи неготовність здійснювати рух на плаву. Якщо рух дозволений, то екіпаж відчеплює страхувальний трос, а механік-водій вмикає передачу і далі бойова машина рухається на плаву. При виявлені критичного протікання, машина відразу повертається на берег.
Дане завдання ускладнювалося тим, що в місці проведення «замочування» чимала швидкість течії. Механіки-водії бойових машин під час виконання маневру на воді діяли максимально зосереджено і швидко, щоб не втратити керування машиною через течію. Цього дня, всі залучені бойові машини були перевірені на готовність до подолання водних перешкод з ходу методом «замочування», перевіривши себе на плаву. Екіпажі бойових машин покращили свої вміння форсувати водні перешкоди.

Фоторепортажі

всі Фоторепортажі
Популярные теги
Одесса, природа, юмор, история, соревнования, мода, футбол, пляжи, учения, люди, война, Війна, культура, пожары, военная техника, обстрелы, передовая, акции, общество, Бахмут, медицина, терроризм, авиация, дизайн, тест-драйв, НАТО, ВМС, пандемия, путешествия, технологии, музыка, церковь, фотопроект, животные, Россия, Новый Год, фотоподборки, ВСУ, спорт, Львів, дети, сборная Украины, США, стихийные бедствия, Порошенко, архитектура, солдат, пейзажи, выставки, карантин, столкновения, Киевщина, самолеты, Динамо, фотография, традиции, фотоконкурсы, корабли, портрет, выборы, уикенд, зима, Польша, экология, марш, Киев, полиция, туризм, политика, коронавирус, парады, Майдан, оккупация, Дмитрий Дятлов, суд, женщины, Нацгвардия, праздники, протесты, митинги, Карпаты, живопись, Верховная Рада, Зеленский, фестивали, Путин, визиты, мир, ДСНС, город, Сергей Смоленцев, Шахтер, Донбасс, ЗСУ, #Євромайдан, Александр Зубко, искусство, Китай, автомобили, Крым

Fatal error: Uncaught exception 'ErrorException' with message 'fopen(/var/docker/www/kontrakt/cache/tags): failed to open stream: Permission denied' in /var/docker/www/kontrakt/classes/RLSCache/File.php:36 Stack trace: #0 [internal function]: RLSException::error_handler(2, 'fopen(/var/dock...', '/var/docker/www...', 36, Array) #1 /var/docker/www/kontrakt/classes/RLSCache/File.php(36): fopen('/var/docker/www...', 'a') #2 /var/docker/www/kontrakt/classes/RLSCache/File.php(47): RLSCache_File->writeTags() #3 [internal function]: RLSCache_File->__destruct() #4 {main} thrown in /var/docker/www/kontrakt/classes/RLSCache/File.php on line 36