<
НОВИНИ ДНЯ: Україна тисне на Байдена, щоб отримати дозвіл бити по РФ: що кажуть в Білому домі  Як приготувати відбивні з ідеальним щільним кляром  ЗСУ атакували секретну військову базу РФ у горах Криму: що про це відомо  В Україні 16 травня переважно без опадів, вдень до +18°  В Києві стане тепліше: прогноз на 16 травня  Натяк на потепління: як зміниться погода в Україні 16 травня  Спочатку — дощі: в Україні прогнозують потепління до +22 градусіввсі новини дня
Прес-релізи
Товари та послуги
13.10.2009 18:18 1639

Запуск нової кавової лінії у Тростянці

Встановлення нової лінії з фасування кави – ще один крок для концентрації кавового виробництва компанії, збільшення долі ринку у категоріях кави і картопляних чіпсів, зростання бізнесу компанії «Крафт Фудз» в Україні.

22 жовтня 2009 року в м. Тростянець відбудеться офіційне відкриття кавової лінії з фасування кави «Якобз Монарх» 100 гр. у реконструйованих приміщеннях колишнього цукрозаводу, що з 2008 року належать ЗАТ «Крафт Фудз Україна».

Минулого року компанія придбала споруди цукрового заводу у Тростянці для розширення власного виробництва, збільшення потужностей як для шоколадної категорії, продукції під торговими марками «Корона», «Мілка», так і розвитку кавової категорії: виробництва кавових міксів торгової марки «Якобз» і фасування розчинної кави «Якобз» і «Карт Нуар».

«Нова лінія успішно пройшла режим тестування і вже у жовтні цього року вийде на свою максимальну практичну виробничу потужність,» - коментує Юрій Логуш, Віце-президент «Крафт Фудз», Україна та нові ринки Східної Європи та Центральної Азії.

  
До кінця року ЗАТ «Крафт Фудз Україна» планує перенести кавове виробництво з Вишгородської філії на нашу фабрику у Тростянець і розпочати фасування розчинної кави 50г. і 200г. Таким чином, компанія здійснює стратегічно-важливий крок для місцевого виробництва кави з метою задоволення зростаючого попиту на розчинну каву «Якобз Монарх» серед українських споживачів і зростання бізнесу. Потужність лінії – 5000 тонн кави на рік. Кількість додаткових робочих місць – 30-40, залежно від сезону.      

«Ми очікуємо значний економічний ефект від розширення власного виробництва вже в наступному році. Частина наших надбань відбудеться за рахунок концентрації виробництва та оптимізації транспортно-складських витрат,» - коментує Юрій Логуш.

Проект з повної реконструкції цеху зсередини і встановлення нової сучасної фасувальної лінії німецького виробництва тривав менше півроку. Крім виробничої лінії будівля вміщує склад для сировини і готової продукції. Інвестиції у проект складають 10 млн. американських доларів.  

«Успішно реалізувати проект у надзвичайно короткий термін можливо було завдяки професіоналам, які за роки роботи на нашій фабриці встановили не одну лінію, ентузіазму людей і налагодженій командній співпраці,» - коментує Ігор Харченко, Директор Тростянецької шоколадної фабрики «Україна», ЗАТ «Крафт Фудз Україна».

ДОВІДКА:

Кава Якобз з’явилася на українському ринку у 1998 році. З 2003 року ЗАТ «Крафт Фудз Україна» почала продавати каву торгової марки Carte Noire (Карт Нуар), що на сьогоднішній день є лідером у супер-преміальному сегменті кави.
Цікаві факти* успіху кавової категорії компанії на ринку України:
•    У 2005 році компанія «Крафт Фудз Україна» стала № 1 в роздрібному секторі ринку кави загалом та утримала лідерство в сегменті меленої кави.
•    Вже у 2007 році торгова марка «Якобз» стала №1 в роздрібному секторі ринку кави (в грошовому вимірі).
•    У 2008 році торгова марка «Якобз» стала № 1 в сегменті розчинної кави та продовжила залишатись лідером в сегменті меленої кави (у грошовому вимірі).
•    У першому кварталі 2009 року вперше в історії існування кавової категорії в Україні з 1998 року, Україна стала другою країною після Німеччини за показником чистого доходу торгової марки «Якобз Монарх». 

ЗАТ «Крафт Фудз Україна» (КФУ) є українським підприємством, що входить до групи компаній „Крафт Фудз Інк.”, другого в світі виробника продуктів харчування. КФУ є одним з лідерів на ринку харчових продуктів України в усіх трьох категоріях, в яких представлено продукцію компанії: кава, шоколадні вироби, солоні снеки. КФУ є одним з найбільших в Україні харчових підприємств, що працює на ринку продуктів харчування України з 1994 року. До складу підприємства входять: Тростянецька шоколадна фабрика „Україна” та Вишгородська філія по виробництву чіпсів і фасуванню кави. З 2003 року ЗАТ „Крафт Фудз Україна” відповідає за збут продукції на ринку Молдови, а з 2005 року – на ринках Білорусі, Грузії, Вірменії та Азербайджані. А з 2008 р. – ще і на ринках Казахстану, Узбекистану, Киргизтану, Таджикистану, Туркменістану та Монголії. У компанії „Крафт Фудз Україна” працює близько 1600 працівників. Торгові марки: „Корона”, Milka; Ведмедик «Барні»; „Люкс”; Jacobs, Maxwell House, Carte Noire.

* "Інформація базується на даних аудиту роздрібної торгівлі ТОВ «АСНІЛЬСЕН ЮКРЕЙН» по ринку кави у роздрібному секторі міської частини України. © ТОВ «АСНІЛЬСЕН ЮКРЕЙН», 2009".









 

Оценка материала:

4.33 / 6
Запуск нової кавової лінії у Тростянці 4.33 5 6
Прес-релізи / Товари та послуги
13.10.2009 18:18 1639
Еще материалы раздела «Товари та послуги»
  • У чому секрет популярності холодильників Samsung Ноу Фрост У чому секрет популярності холодильників Samsung Ноу Фрост

    Холодильник, в камерах которого не образуется иней — практичный, удобный в эксплуатации прибор. Реализованная в технике Samsung система No Frost позволяет обходиться без регулярного размораживания.

  • Сверлильно-присадочные ЧПУ-станки: новая эра в деревообработке Сверлильно-присадочные ЧПУ-станки: новая эра в деревообработке

    Сверлильно-присадочные ЧПУ-станки революционизируют деревообрабатывающую отрасль. Узнайте об их преимуществах, технических характеристиках и влиянии на производство. Советы по выбору и использованию.

  • Як обрати біотуалет для інваліда Як обрати біотуалет для інваліда

    Після повної чи часткової втрати активності та можливості переміщатися самостійно, людина не може обслуговувати себе самостійно і тим більше ходити до туалету. Для вирішення такого завдання виробники пропонують стільці-туалети, крісла та біотуалет для інвалідів для дому.

  • 5 переваг Special Edition від Apple 5 переваг Special Edition від Apple

    Буквосполучення SE вже встигло стати називним. Apple позначає ним бюджетні гаджети, орієнтовані на користувачів з помірними вимогами до апаратного забезпечення. Наразі такий неймінг використовується не лише для смартфонів. «Спеціальне видання» також входить до складу сімейства розумних годинників Apple Watch.

  • Незабываемый романтический вечер для двоих: советы от экспертов Незабываемый романтический вечер для двоих: советы от экспертов

    Романтический вечер - прекрасная возможность укрепить отношения и насладиться обществом друг друга. Если вы хотите устроить незабываемый романтический вечер на двоих, но не знаете, с чего начать, воспользуйтесь советами профессионалов из агентства по организации романтических событий.