<
НОВИНИ ДНЯ: В Україні знову теплішає: якою буде погода 17 травня  У рейтингу областей України щодо вартості оренди житла змінився лідер  Які мінімальні пенсії в Україні 2024 року: від чого залежить розмір, скільки отримують українці  Чи реально мобілізуватися на цивільну посаду в армії: в Міноборони відповіли  Погода в Україні зміниться: синоптик розказала, до чого готуватись  Мобілізація працівників: кого не призвуть до війська  Мобілізація в Україні: чому за кермо тролейбусів хочуть посадити 18-річних і до чого тут універсальні жінкивсі новини дня
23.11.2009 16:56 3993

Украинские предприятия могут остаться без газа и тепла

Частные газопоставляющие компании будут лишены лицензий, если до 1 января 2010 года не погасят долги за газ перед НАК "Нафтогаз Украины".  

Об этом заявила Премьер-министр Украины Юлия Тимошенко на  совещании с главами областей и мэрами в Киеве, передает пресс-служба Кабмина.

По словам Тимошенко, правительство уже обратилось с соответствующим письмом к Национальной комиссии регулирования электроэнергетики (НКРЭ). Окончательное решение Кабмин намерен принять на заседании в среду.

"НКРЭ вместе с НАК проинформировали облгазы: до конца года не будут погашены долги – они будут лишены лицензий и не будут иметь права поставлять газ никому, кроме населения и бюджетных учреждений", - подчеркнула Ю.Тимошенко.

Оценка материала:

4.20 / 5
Украинские предприятия могут остаться без газа и тепла 4.20 5 5
Бізнес / Ринки та компанії
23.11.2009 16:56 3993
Еще материалы раздела «Ринки та компанії»