<
НОВИНИ ДНЯ: Мобілізація в Україні: стало відомо, що буде з чоловіками, які ухиляються від проходження ВЛК  У росіян справді є план захоплення Харкова чи Сум – командувач Сухопутних військ  Заморозки і антициклон Sven: синоптик розповіла про погоду на 4 травня в Україні  Шалені черги біля ТЦК Києва: в Міноборони озвучили альтернативу тривалим очікуванням  Україна має право завдавати ударів по території Росії західною зброєю — голова МЗС Британії  Синоптикиня розповіла, чи потішить теплом погода на Великдень  Не тільки Донбас. Росія цього року хоче захопити Запорізьку область, - Павлюквсі новини дня
Політика
Україна
19.01.2010 14:59 9308

Губернаторы уже готовятся к отставке

Глава Полтавской облгосадминистрации Валерий Асадчев подаст в отставку в день инаугурации нового президента Украины, сообщили журналистам во вторник в пресс-службе облгосадминистрации.

Как сообщила пресс-служба обладминистрации, губернатор будет работать до тех пор, пока Виктор Ющенко будет оставаться президентом Украины. Заявление об уходе в отставку он напишет в день инаугурации нового президента.

Также в пресс-службе добавили, что с 25 января по 7 февраля В.Асадчев будет находиться в плановом отпуске.

Оценка материала:

3.71 / 7
Губернаторы уже готовятся к отставке 3.71 5 7
Політика / Україна
19.01.2010 14:59 9308
Еще материалы раздела «Україна»