<
НОВИНИ ДНЯ: Журналісти знову отримають доступ до кулуарів Верховної ради  Росія намагається захистити свою авіацію від українських атак: де розмістять військові літаки   Квітень у Києві став одним з найтепліших за останні 144 роки  Коли пекти паску та фарбувати яйця на Великдень 2024  Цінніше, ніж ATACMS: аналітик назвав ключове озброєння з пакету допомоги США  Скільки українців позитивно ставляться до росіян попри війну: статистика вражає  У квітні в столиці зафіксували 13 температурних рекордіввсі новини дня
Прес-релізи
Інше
01.09.2020 389

Чому варто вибрати CRM-систему «Бітрікс24»

CRM – інструмент, який допомагає автоматизувати процеси між співробітниками компанії і клієнтами. З його допомогою можна систематизувати всю важливу інформацію, налаштувати воронку продажів, контролювати роботу співробітників та завжди мати на руках статистичні дані про те, як розвивається бізнес.

f8f04470edcb8dedd0feaf3fce8adc4e

CRM-системи бувають готовими (пакетними) та індивідуальними (розробленими під конкретний бізнес). Готовий софт має певний набір функцій, якими можна користуватися відразу після оплати підписки. Персональний софт коштує дорожче пакетного, довше розробляється і підходить компаніям зі специфічними бізнес-процесами.

Пропонуємо ознайомитися з CRM-системою «Бітрікс24», яка є одною з найпопулярніших та затребуваних.

Особливості та переваги

Система «Бітрікс 24» – одна з найбільш функціональних. Вона поєднує в собі всі основні об'ємні функції: корпоративний портал, візуальний редактор бізнес-процесів, автоматизацію проектної роботи, CRM.

Підходить для малого, середнього та великого бізнесу. Можна вибрати хмарне або коробкове рішення. Обидва типи систем легко доопрацьовувати під себе.

b3d77b202d4b7164e1600a8213d67b33

До переваг «Бітрікс24» відносяться:

  • безкоштовна версія – «хмарою» можуть безкоштовно користуватися до 12 співробітників;
  • інтеграція зі сторонніми сервісами (продуктами 1C, власним сайтом, формами замовлення, соціальними мережами, email, онлайн-чатами);
  • автоматизація кожного етапу продажу;
  • наявність мобільної версії;
  • є зручний чат для співробітників і телефонія;
  • можна вести облік відвідуваності співробітників, відзначаючи, коли, хто не прийшов та чому;
  • роботи та тригери в задачах – можна задати потрібний алгоритм і угоди будуть вестися майже автоматично;
  • практично необмежений простір для зберігання файлів та медіа;
  • зручність ведення клієнтської бази – у кожного клієнта є своя картка з докладною інформацією про нього;
  • вбудований конструктор сайтів;
  • повна звітність за всіма бізнес-процесами – починаючи з доходів по товарах і закінчуючи ефективністю роботи кожного менеджера;
  • можливість комунікувати з клієнтами прямо з їхніх карток – відправляти листи, дзвонити, автоматично складати персоналізовані пропозиції.

Ціна «Бітрікс 24» залежить від обраної версії: хмарної або коробкової. Хмара можна використовуватися безкоштовно або з щомісячною оплатою. Коробка оплачується один раз, потім потрібно платити тільки за продовження ліцензії.

Оценка материала:

5.00 / 1
Чому варто вибрати CRM-систему «Бітрікс24» 5.00 5 1
Прес-релізи / Інше
01.09.2020 389
Еще материалы раздела «Інше»
  • Игристые из разных стран мира — названия и характеристики Игристые из разных стран мира — названия и характеристики

    Игристое — легкий приятный на вкус алкоголь, который ассоциируется с новогодними праздниками и значимыми событиями. По привычке многие все его виды называют шампанским. При этом надпись Champagne может стоять только на винах, произведенных в Шампани классическим методом из определенных сортов винограда. Игристые, произведенные в других странах, имеют свои названия и характеристики, с которыми предлагаем вам ознакомиться.

    Інше 29.04.2024 314
  • Як урізноманітнити меню при ГВ? Як урізноманітнити меню при ГВ?

    Правильне і різноманітне харчування при грудному вигодовуванні (ГВ) відіграє ключову роль у забезпеченні не тільки здоров'я жінки, а й в розвитку і здоров'ї малюка. Дієта при ГВ повинна бути збалансованою, різноманітною і корисною, щоб забезпечити організм всіма необхідними поживними речовинами, та збагатити склад грудного молока.

    Інше 06.03.2024 276
  • 7 важливих порад на кожен день 7 важливих порад на кожен день

    Зір, даний природою, хороший від народження. Завдяки очам ми закохуємося в навколишній світ, але, як і будь-який орган, їх слід берегти. Найліпше допомагають це зробити профілактика та здоровий спосіб життя. Та в разі виникнення проблем потрібно негайно звернутися до лікаря, щоб скорегувати вади та повернути яскраві враження.

    Інше 27.02.2024 352
  • Час заборони: де і як люди обходили сухий закон, шукаючи горілку Час заборони: де і як люди обходили сухий закон, шукаючи горілку

    Горілка - купити з доставкою по Києву.

    Інше 20.01.2024 303
  • Практичне вивчення української мови: найкращий спосіб покращення знань для школярів Практичне вивчення української мови: найкращий спосіб покращення знань для школярів

    Коли дитина систематично виконує вправи з української мови та перевіряє їх за посібниками, її знання покращаться у найкоротший час.

    Інше 23.12.2023 310