<
НОВИНИ ДНЯ: Як помолитися про захист військових: найсильніші молитви-обереги для воїнів  Байден підписав закон, який забороняє імпорт з Росії збагаченого урану для атомних електростанцій  В Україні у середу переважно без опадів, подекуди заморозки  Шольц зробив несподівану заяву про саміт миру в Швейцарії: чи чекати на кінець війни  Сили оборони стали більше знищувати окупантів та танків, - Міноборони  ЗСУ готуються знищити Кримський міст: Путін вже пішов на крайні заходи  Де в Україні знову будуть сильні заморозки: прогноз погоди на 15 травнявсі новини дня
Політика
Україна
06.02.2021 491

Війна на Донбасі: шість обстрілів, втрат немає

Протягом минулої доби, 5 лютого, в районі проведення операції Об’єднаних сил було зафіксовано шість порушень режиму припинення вогню.

Як повідомляє пресцентр штабу ООС, у районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Північ», неподалік Новомихайлівки збройні формування Російської Федерації відкривали вогонь з ручних протитанкових гранатометів та стрілецької зброї. Також поблизу цього населеного пункту було зафіксовано проліт БПЛА противника з перетином лінії розмежування, який здійснив дистанційне мінування перед позиціями наших захисників міною ПОМ-2. Неподалік Світлодарська окупанти вели вогонь в бік наших позицій з автоматичних станкових гранатометів та великокаліберних кулеметів.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Схід», поблизу населеного пункту Богданівка, російсько-окупаційні війська здійснили прицільний обстріл в бік українських позицій з автоматичного станкового гранатомета, а біля Водяного, що на Приазов'ї - з гранатометів різних систем та стрілецької зброї.

Бойових втрат серед українських захисників немає.

Від початку поточної доби, 6 лютого, зафіксовано одне порушення режиму припинення вогню. Поблизу Водяного російсько-окупаційні війська відкривали вогонь з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.

Бойових втрат серед військових ЗСУ немає.

Оценка материала:

5.00 / 1
Війна на Донбасі: шість обстрілів, втрат немає 5.00 5 1
Політика / Україна
06.02.2021 491
Еще материалы раздела «Україна»