<
НОВИНИ ДНЯ: Синоптики прогнозують "надзвичайно спекотне" літо в Європі  В Україні планують підвищити вимоги до проектної документації на будівництво: що змінюється  Фінансовий гороскоп на травень 2024 року  Супутникові знімки показали кількість бомбардувальників на російському аеродромі "Моздок"  Без опадів і тепло до +25: прогноз погоди в Україні на 1 травня  ПриватБанк обязали уплатить в бюджет рекордную сумму дивидендов  Збитки від шахраїв значно зросли: найпопулярніші схеми з платіжними карткамивсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
10.02.2021 593

Білл Гейтс назвав гірші за COVID-19 загрози для світу

Засновник компанії Microsoft Білл Гейтс вважає, що для людства існують дві небезпеки, котрі можуть бути гіршими, ніж пандемія коронавірусу.

Про це повідомляє Daily Star.

Перша з них, на його думку, це зміна клімату. Щороку це ставатиме причиною загибелі навіть більшої кількості людей, ніж під час пандемії, стверджує Гейтс. Друга небезпека - біотероризм.

"Хтось, хто хоче заподіяти шкоду, може спроєктувати певний вірус, і кількість жертв внаслідок цього може бути більшою ніж у результаті природніх епідемій, як та що триває зараз", - зазначив Гейтс.

Гейтс вважає, що люди не можуть зупинити майбутні пандемії, хоча він додав, що "ми могли б підвищити свою готовність, щоб ми ніколи не мали смертності десь поблизу того, що маємо сьогодні".

Оценка материала:

5.00 / 1
Білл Гейтс назвав гірші за COVID-19 загрози для світу 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
10.02.2021 593
Еще материалы раздела «Суспільство»